Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam (Advertorial)

WATERSPORTPARADIJS BROUWERSDAM
Midden in het levendige watersportparadijs Brouwersdam ligt Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam. Surfen, Zeilen, SUP, Waterjump, Beachlodges, Restaurant & more..

Voor een sportief bedrijfsuitje, schoolklas of vergaderarrangement de unieke locatie om ontspanning en verblijf te combineren. Of het nu gaat om een dagdeel of meerdaags arrangement, wij zorgen ervoor dat het precies aansluit op uw wensen en budget.

Lekker sportief het water op om met collega's te surfen of zeilen om daarna uit te blazen met een lunch, diner in ons restaurant of een bbq op het zonneterras aan het water? Een volledig georganiseerde bruiloft aan de oevers van de Grevelingen? Vrijgezellenfeestje?Zeil- & Surfcentrum Brouwersdam is dé plaats om iets te vieren! Onze locatie is geschikt voor grote en kleine groepen en uitstekend bereikbaar.

De meest spectaculaire attractie op de Brouwersdam is de Waterjump. Van deze acht meter hoge schans met drie banen glij je op een matje, band of als groep naar beneden en ben je verzekerd van een frisse en spectaculaire duik in het Grevelingenmeer. Eindeloos veel waterplezier voor jong en oud!

OVERNACHTEN
Ook voor een meerdaags verblijf kunt u bij ons terecht in een van de sfeervol ingerichte kamers of knusse beachlodges. De inrichting van deze comfortabele strandhuisjes is geïnspireerd op het strand & de zee. Elke lodge heeft uitzicht over het Grevelingenmeer.

RACE-OFFICE
Het race-office is ideaal om als wedstrijdlocatie, vergaderruimte en trainingsruimte te gebruiken. Kortom, een fantastische locatie met vele mogelijkheden waardoor uw groepsuitje gegarandeerd een succes wordt! We helpen u graag bij het samenstellen van uw volledig verzorgde arrangement.

Prijzen op aanvraag.

Advertorial