De leukste Zeeuwse uitjes zijn online te koop. Zo ben je gemakkelijk en snel verzekerd van een plaatsje bij een rondleiding, stadswandeling of excursie in Zeeland. Je bestelt je tickets online en print ze uit. Meer komt er niet bij kijken. Vanaf het voorjaar kun je hier onder een overzicht vinden van de inspirerende wandelingen en excursies waar je e-tickets voor kunt kopen. 

E-tickets

Mondriaan wandeling Domburg (Nederlandse en Duitse taal)

De badplaats Domburg is een geslaagde mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, waarin zee, landschap, huizen en vooral bijzondere mensen de typisch Domburgse sfeer hebben geschapen. De gids vertelt over de tijd van dr. Mezger en de kunstenaars. Je komt onder meer langs de beroemde kerk en wandelt over de duinen.

Lees meer en/of bestel tickets

 

Rondleiding in het Abdijcomplex van Middelburg

De Abdij vormt het historische hart van monumentaal Middelburg. Tijdens deze rondleiding doe je o.a. de drie kerken van het abdijcomplex aan en wandel je door de eeuwenoude statige kloostergangen. Ook krijg je de kleurrijke en levendige wandtapijten in het Zeeuws Museum te zien.

Lees meer en/of bestel tickets

Ontdek historisch Veere samen met Anna van Borssele

Vrouwe Anna van Borssele neemt je mee op een rondleiding door het historische stadje Veere. Aan alles zie je nog af dat Veere een groots verleden heeft. Fraaie koopmanshuizen, de Grote Kerk die net een maatje te groot lijkt voor een kleine stad en de imposante verdedigingswerken verwijzen allemaal naar een rijk verleden.

Lees meer en/of bestel tickets

Rondleiding mosselbedrijf en oesterputten Yerseke

Altijd al eens in een mosselbedrijf willen kijken? Zien hoe de oesters liggen te verwateren? Horen hoe een kreeft leeft? Alle wetenswaardigheden over de schaal- en schelpdier visserij in Yerseke worden verteld tijdens een rondleiding langs bedrijven en havens. 

Lees meer en/of bestel tickets

Stadswandeling Zierikzee met monument bezoek

Aan de hand van een gids ontdekt je de monumentenstad van Schouwen-Duiveland. Tijdens deze stadswandeling zal je vele monumenten zien waaronder de Noord- en Zuidpoort, de Oude Haven, de patriciërshuizen, het ’s-Gravensteen en het stadhuis. Ook word je tijdens deze wandeling verrast door de gids met een bezoek aan een monument.

Lees meer en/of bestel tickets

Snuffelen aan Zee Tocht Breskens

Met een snuffelrugzak op ontdekking naar het strand op zoek naar de schatten van de zee. Onder begeleiding van een gids het strand ontdekken, voor kinderen vanaf 6 jaar...!  

Lees meer en/of bestel tickets

Stadswandeling Sluis

De gids laat zien dat Sluis een rijk verleden heeft en een bruisend heden. Je loopt langs de prachtige oude stadspoorten, mooie plekjes en bezienswaardigheden. Na afloop kun je op eigen gelegenheid én tegen een sterk gereduceerde prijs (€ 2,- i.p.v € 4,50 p.p.) de toren van het enige Belfort van Nederland beklimmen en het mooie interactieve Belfort Museum bekijken.

Lees meer en/of bestel tickets

ZomerVestingWandeling Hulst

In Hulst is er veel te beleven. Bijvoorbeeld deze prachtige ZomerVestingWandeling door de binnenstad, waarbij Hulst als Vestingstad centraal staat. Ontmoet Reynaert de Vos, bewonder de mooiste kerk van Nederland en loop over de vestingwallen. Dit alles onder leiding van een ervaren gids.

Lees meer en/of bestel tickets

Torenbeklimming Willibrordus Basiliek Hulst

De 60 meter hoge toren van de Willibrordusbasiliek met haar markante toren ziet men al van verre staan en nodigt uit tot een nader bezoek aan de historische vestingstad met haar 3,5 km lange vestingwallen en haar cultuurhistorische monumenten. Beklim samen met een gids de toren om van het prachtige uitzicht te kunnen genieten.

Lees meer en/of bestel tickets

Stadswandeling Aardenburg

Wandel mee door de oudste stad van Zeeland, langs statige gebouwen en patriciërshuizen en ontdek Aardenburg!

Lees meer en/of bestel tickets

Strandjutterstocht voor kinderen Cadzand (Nederlandse en Duitse taal)

Met een snuffelrugzak en gids ga je op zoek naar de mooiste schelpen of zelfs haaientanden op het strand van Cadzand. Voor kinderen vanaf 6 jaar.  

Lees meer en/of bestel tickets