Vossen Vlaanderen (Advertorial)

Kunst, cultuur, natuur, erfgoed, moderne technologie en Vossenstreken

Als bedrijf, vereniging of persoon bieden wij u de mogelijkheid om uw vrienden of relaties uit te nodigen voor dit unieke, actieve, kunstzinnige evenement. Gegarandeerd succes! Wees er snel bij, want het kan maar t/m 30 september.

Organiseer dus uw volgende teamuitje, klantenevent, familie- of club reünie met Reynaert als uitgangspunt. U kunt er een hele dag mee vullen, genietend van kunst, cultuur en natuur. Met speurtocht voor wie dat wil en met een gezellige afsluiting in de Herberg van het Hof van Nobel.

Wij beloven u een grote variatie aan activiteiten.

Naast het toegangsticket en huurfietsen, kunnen wij ook ravitaillering onderweg en een lunch danwel avondmenu in het thema van Reynaert de vos voorzien. U kunt hiervoor afspraken maken met de organisatie via info@vossen.vlaanderen. Drankjes en/of menu worden aangepast aan uw wensen. Neem aub contact met ons op voor de mogelijkheden.

www.vossen.vlaanderen/nl

Voor praktische vragen inzake uw tickets, fietshuur, alternatief vervoer of uw bezoek, stuur een email naar info@vossen.vlaanderen of bel +32 492 23 85 86

Advertorial