Uitnodiging voor een onvergetelijke dag Zeeland!

Wij nodigen u graag uit en nemen u mee op ontdekkingstocht naar de rijke historie en de verschillende thema’s die de afzonderlijke steden en dorpen in Zeeland typeren. Wij hebben drie verschillende verkenningsarrangementen voor u samengesteld, die allen hun eigen unieke hoogtepunten kennen. Ons doel is om u de hele dag kosteloos van onze provincie te laten genieten en u te laten zien dat Zeeland ook in de winter een bezoek waard is! U hoeft nergens aan te denken, want ook voor vervoer en maaltijden wordt gezorgd.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door u aan te melden en uw gegevens achter te laten. Wij zullen ons best doen om iedere deelnemer in te delen, maar er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het is belangrijk om uw deelname zo snel mogelijk te bevestigen, want vol is vol!

Beschikbaarheid

In verband met de beperkte beschikbaarheid geldt er een maximum van twee personen per organisatie, hiervan dient in ieder geval één persoon een adviserende of beslissende functie te hebben.

Welkom in Zeeland!

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens een bijzondere verkenningsarrangement, om u een onvergetelijke dag te bezorgen! Natuurlijk hopen we ook dat u na deze dag nog eens terug zult keren naar onze mooie provincie met collega’s, leden, vrienden of familie. Wij zijn u dan graag van dienst bij het organiseren van een groepsarrangement passend bij uw wensen, beschikbare tijd en budget!