Exclusieve uitnodiging voor een onvergetelijk dagje Zeeland!

Wij nodigen u graag uit en nemen u mee op ontdekkingstocht naar de rijke historie en de verschillende thema’s die de afzonderlijke steden en dorpen in Zeeland typeren. Wij hebben twee verschillende verkenningsarrangementen voor u samengesteld, die allen hun eigen unieke hoogtepunten kennen. Ons doel is om u de hele dag kosteloos van onze provincie te laten genieten en u te laten zien dat Zeeland ook in de winter een bezoek waard is! U hoeft nergens aan te denken, want ook voor vervoer en maaltijden wordt gezorgd.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door op het programma te klikken waar uw voorkeur naar uitgaat en uw gegevens achter te laten. Wij zullen ons best doen om iedere deelnemer in te delen bij het programma waar hij/zij voor gekozen heeft. Het is tevens belangrijk om uw deelname zo snel mogelijk te bevestigen, want vol is vol!

Beschikbaarheid

In verband met de beperkte beschikbaarheid geldt er een maximum van twee personen per organisatie/vereniging, hiervan dient in ieder geval één persoon een bestuurlijke functie te hebben.

Welkom in Zeeland!

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens één van onze bijzondere verkenningsarrangementen, om u een onvergetelijke dag te bezorgen! Natuurlijk hopen we ook dat u na deze dag nog eens terug zult keren naar onze mooie provincie met collega’s, leden, vrienden of familie. Wij zijn u dan graag van dienst bij het organiseren van een groepsarrangement passend bij uw wensen, beschikbare tijd en budget!