Middelburg (Walcheren)

• Cultuurhistorie
  • Rondleidingen

De Zeeuwse hoofdstad Middelburg mag met recht monumentenstad genoemd worden. In totaal vindt u hier ongeveer 1100 grote en kleine monumenten die de sfeer van een rijk (VOC-) verleden nog altijd uitademen. De machtige abdij, prachtige gevels van koopmanswoningen en statige pakhuizen laten u proeven van dit verleden.

We nemen u mee door het monumentale Middelburg langs de beelden en plaatsen die de verbondenheid van de Oranjes met de stad duidelijk maken.
Ook laten we u de verhalen horen over de Oranjes die hier verbleven, Middelburg met een bezoek vereerden of een herinnering achterlieten. We nemen u mee naar de koninklijke hoogtepunten van onze hoofdstad en laten u beleven hoe het voelt om als de koningin door Middelburg te wandelen. (totale duur is circa 2 uur)

Programma:
De wandeling zal beginnen met een heerlijke kop koffie of thee met een lekkernij.
(30 minuten)

Een deskundige gids neemt u mee voor een indrukwekkende koninklijke wandeling door Middelburg, langs oude straatjes en statige panden en vertelt u over de rijke historie van deze stad en zijn koninklijke verleden.
(1 uur en 30 minuten)

Inclusief:
In het groepsarrangement “In de voetsporen van de Koningin” is inbegrepen:
- Stadswandeling Middelburg o.l.v. gids
- Koffie / thee
- Organisatie- en bemiddelingskosten

• Cultuurhistorie
  • Rondleidingen

Maximaal 20 personen per gids.

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.