Culinaire wandeling in Goes

Deel deze pagina: Tell a friend

Culinaire wandeling in Goes

Goes

  Beschrijving

  Goes, de enige stad op Zuid Beveland, is in de 1Oe eeuw ontstaan aan de oever van een kreek, die de korte Gos heette. Aan deze kreek ontleent de stad haar naam. Stadsrechten verwierf Goes in 1417, de stad had dit te danken aan gravin ]acoba van Beieren. Een deel van de bloeiende geschiedenis van Goes is nog af te lezen aan de vele monumenten die de stad telt. Ook is een deel van de verdedigingswallen en vesten nog intact.

  Een gids neemt u mee langs alle bezienswaardige gebouwen van het beschermde stadsgezicht van Goes. U ziet onder meer de kerken, de Grote Markt en de kades rond de oude stadshaven.

  Programma
  Onder leiding van een gids maakt u een prachtige wandeling door Goes. U krijgt de mooiste en meest bijzondere straatjes, statige panden en indrukwekkende monumenten van Goes te zien. Gedurende de wandeling worden verschillende restaurants bezocht waar u van een voor-, hoofd- en nagerecht kan genieten. We kunnen natuurlijk de gerechten van tevoren aan u voorleggen, maar is het niet leuker om u te laten verrassen? 

  Inclusief
  - Stadswandeling Goes o.l.v. gids 
  - Diner met voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants 
  - Diner van de gids
  - Organisatie- en bemiddelingskosten

  Contact

  Lokatie adres

  Culinaire wandeling in Goes

  Organisatie

  Groepsarrangementen Zeeland

  Omgeving

  Tarieven

  Algemene prijsinformatie

  De prijs van de culinaire wandeling is altijd op aanvraag aangezien dit afhankelijk is van de beschikbaarheid van de restaurants en de gerechten.

  Maximaal 20 personen per gids.

  Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.
  Ja