Middelburg (Walcheren)

• Cultuurhistorie
  • Zakelijk
  • Rondleidingen

De hoofdstad van Zeeland mag met recht monumentenstad genoemd worden. U vindt hier ongeveer 1100 grote en kleine monumenten die de sfeer van een rijk verleden nog steeds uitademen. De machtige abdij, het indrukwekkende stadhuis en de prachtige pakhuizen laten u proeven van dit verleden. Een tijd lang was Middelburg, na Amsterdam, de tweede VOC-stad van ons land. Met een gids gaat u op verkenningstocht en bekijkt u onder meer het oude stadhuis, het bruisende Damplein en de Lange Jan toren.

Duur: 1,5 uur
Maximaal 20 personen per gids.

In principe is een stadswandeling op elke gewenste dag en tijdstip mogelijk. Echter, elke wandeling is op aanvraag. In overleg is een verkorte of verlengde wandeling ook mogelijk.

• Duits
  • Engels
  • Frans
  • Cultuurhistorie
  • Zakelijk
  • Rondleidingen

Toegankelijkheid

• Geschikt voor mindervaliden

Nederlandse taal: € 95,00 per gids
Buitenlandse taal: € 99,00 per gids

Maximaal 20 personen per gids

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.