Culinaire Wandeling Vlissingen

Deel deze pagina: Tell a friend

Culinaire Wandeling Vlissingen

Vlissingen (Walcheren)

  • Culinair
  • Proeverij
  • Rondleidingen

Beschrijving

Vlissingen is een bekende maritieme stad met een unieke ligging, het centrum is gelegen aan de uitgestrekte zee. Nergens in Nederland ziet u schepen zo dichtbij voorbij varen als vanaf de Vlissingse boulevard. Naast dat het een levendige bad- en toeristenplaats is, heerst er veel bedrijvigheid door de aanwezigheid van de havens en scheepsbedrijven. Vlissingen staat ook bekend om zijn beroemde zeehelden, zoals Michiel de Ruyter. De gids leidt u door bijzondere steegjes, interessante pleintjes en vertelt de leuke verhalen achter de gebouwen.

U ziet onder meer de St. Jacobskerk, oude havens en de boulevard, om hier heerlijk uit te waaien. U proeft de Zeeuwse zilte lucht! Maar dat is niet het enige wat er te proeven valt! Er zijn veel uitstekende restaurants met culinaire hoogstandjes te vinden in Vlissingen. Met de culinaire wandeling proeft u de sfeer van de rijke historie én van de heerlijkste gerechten in verschillende restaurants! (totale duur is circa 4,5 uur)

Programma
Onder leiding van een gids maakt u een prachtige wandeling door Vlissingen. U krijgt de mooiste en meest bijzondere straatjes, de boulevard en indrukwekkende gebouwen van Vlissingen te zien. Gedurende de wandeling worden verschillende restaurants bezocht waar u van een voor-, hoofd- en nagerecht kan genieten. We kunnen natuurlijk de gerechten van tevoren aan u voorleggen, maar is het niet leuker om u te laten verrassen?

Inclusief
- Stadswandeling Vlissingen o.l.v. gids
- Diner met voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants
- Diner van de gids
- Organisatie- en bemiddelingskosten

Contact

Lokatie adres

Culinaire Wandeling Vlissingen

Organisatie

Groepsarrangementen Zeeland

Omgeving

Kenmerken

Algemeen

  • Engels
  • Nederlands
  • Culinair
  • Proeverij
  • Rondleidingen

Tarieven

Algemene prijsinformatie

De prijs van de culinaire wandeling is altijd op aanvraag aangezien dit afhankelijk is van de beschikbaarheid van de restaurants en de gerechten.

Maximaal 20 personen per gids

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.
Ja