Culinaire Wandeling Zierikzee

Deel deze pagina: Tell a friend

Culinaire Wandeling Zierikzee

Zierikzee (Schouwen-Duiveland)

  • Culinair
  • Proeverij
  • Rondleidingen

Beschrijving

Zierikzee, monumentenstad en Parel aan de Oosterschelde, is in de 10e eeuw ontstaan aan de Ee. Handel, nijverheid en visserij bracht de stad rijkdom, welvaart en schoonheid. Hierdoor had Zierikzee al aan het begin van de 15e eeuw een belangwekkend silhouet met muren, poorten, kerken, toren en molens. Bewonder de prachtige monumenten, ruik de zilte zeelucht, proef de Zeeuwse zaligheden, kortom: beleef Zierikzee! Maar dat is niet het enige wat er te proeven valt! Er zijn veel uitstekende restaurants met culinaire hoogstandjes te vinden in Zierikzee. Met de culinaire wandeling proeft u de sfeer van de rijke historie én van de heerlijkste gerechten in verschillende restaurants! (totale duur is circa 4,5 uur)

Programma
Onder leiding van een deskundige gids maakt u een prachtige wandeling door Zierikzee. U krijgt de mooiste en meest bijzondere straatjes, statige panden en indrukwekkende monumenten van Zierikzee te zien. Gedurende de wandeling worden verschillende restaurants bezocht waar u van een voor-, hoofd- en nagerecht kan genieten. We kunnen natuurlijk de gerechten van tevoren aan u voorleggen, maar is het niet leuker om u te laten verrassen?

Inclusief
- Stadswandeling Zierikzee o.l.v. gids
- Diner met voor-, hoofd- en nagerecht in drie verschillende restaurants
- Diner van de gids
- Organisatie- en bemiddelingskosten

Bijzonderheden
- Minimum aantal personen is 12
- Dit arrangement is onder voorbehoud mogelijk op donderdag, vrijdag en zaterdag, de overige dagen zijn in principe altijd mogelijk

Contact

Lokatie adres

Culinaire Wandeling Zierikzee

Organisatie

Groepsarrangementen Zeeland

Omgeving

Kenmerken

Algemeen

  • Engels
  • Nederlands
  • Culinair
  • Proeverij
  • Rondleidingen

Tarieven

Algemene prijsinformatie

Maximaal 20 personen per gids

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.
Ja