Ipad City Game

Deel deze pagina: Tell a friend

Ipad City Game

Goes (Zuid-Beveland)

  • Actief/Sportief
  • Outdooractiviteit
  • Spelen

Beschrijving

De iPad City Game Zeeland is de interactieve stadsgame die je gedaan moet hebben. De iPad/Tablet is leidend tijdens deze activiteit. Met onze unieke app beleef je een ongekend avontuur in de stad. Met een ingebouwde map zie je precies waar jouw team zich bevind en waar je naartoe moet. Jullie doel is om binnen de tijd zoveel mogelijk van de opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden op de verschillende locaties. Krijg jij ook die boodschap via de augmented reality uit je iPad?

Er zijn een groot aantal punten in de stad waar je uit kan kiezen om naar toe te gaan. Op de verschillende punten zijn opdrachten uit te voeren en punten te verdienen. Hoe verder de bestemming hoe meer punten je er kunt verdienen. Opdrachten kunnen bestaan uit vragen over de omgeving, algemene kennis of raadsels die jullie moeten oplossen. Het leukst zijn misschien wel de gedurfde foto-opdrachten die veel van jullie creativiteit vragen. Maak een foto van het hele team in de lucht, maak een camouflage foto of strik een voorbijgangers om wat voor jullie te doen. Hoe gekker de foto hoe meer punten. De instructeur kent deze direct toe zodat jullie zien wat jullie verdienen.

Maar, dit is nog niet alles, met een speciale radar zie je waar de andere teams zich bevinden en op het scoreboardzie je wat de tussenstand is. Je kunt met de andere teams chatten maar elkaar ook saboteren. Je stuurt de tegenstanders bijvoorbeeld een gebroken iPad screen of bezorgd ze de schrik van hun leven.

De iPad  is een leuke nieuwe manier om de strijd met elkaar aan te gaan en tegelijk wat van de stad te leren en zien.

Vanaf 40 personen kan de locatie worden aangevraagd.

Contact

Lokatie adres

Ipad City Game
  • Adres
    Goes

Organisatie

Groepsarrangementen Zeeland

Kenmerken

Algemeen

  • Actief/Sportief
  • Outdooractiviteit
  • Spelen

Tarieven

Algemene prijsinformatie

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.
Ja