Boerderijrestaurant met lokale specialiteiten

Deel deze pagina: Tell a friend

Boerderijrestaurant met lokale specialiteiten

Westdorpe

  Beschrijving

  Bij dit boerderijrestaurant kan je puur genieten van de eerlijke gerechten op zowel de vaste menukaart als in de maandelijks wisselende seizoensmenu’s. Alle gerechten worden bereidt met dagverse streekproducten, waarvan ook een aantal te verkrijgen zijn in de Landwinkel die bij het restaurant zit. Op de vaste menukaart vindt je een uitgebreide keuze aan lunch of diner gerechten. Ook kan je hier terecht voor een kop koffie met appeltaart.

  In de zomermaanden geniet je hier op het gezellige naar het zuiden gerichte zonovergoten terras. In de winter kan je, na een wandeling of fietstocht, heerlijk opwarmen bij de sfeervolle open haard. Het terras is gedeeltelijk overkapt en verwarmd.

  Er zijn veel buitenactiviteiten rondom, je kunt hier wandelen of fietsen in het nabij gelegen natuurgebied de Canisvliet.

  Het assortiment van de Landwinkel bestaat uit zowel locale streekproducten die op ambachtelijke wijze zijn gemaakt en seizoensgebonden producten als het complete assortiment van (h)eerlijke producten. 

  Contact

  Lokatie adres

  Boerderijrestaurant met lokale specialiteiten

  Organisatie

  Groepsarrangementen Zeeland

  Omgeving

  Tarieven

  Algemene prijsinformatie

  Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

  De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.
  Ja