Overnachten in de natuur

Deel deze pagina: Tell a friend

Overnachten in de natuur

Ovezande (Zuid-Beveland)

  • Zakelijk
  • Boerderij
  • Overig

Beschrijving

Deze monumentale boerderij is gelegen in de landelijke, inspirerende omgeving van de Zak van Zuid-Beveland. In een van de bijgebouwen, het voormalige Wagenhuis, is een sfeervol gastenverblijf gerealiseerd. Samen met de stallen in de boerenschuur is er een vakantiehuis met paardenstalling in Zeeland ontstaan. De combinatie van comfort en authenticiteit in het gebouw, interieur en omgeving maken dat u een verblijf krijgt waar vakantie dan ook voor bedoeld is. Namelijk,  ontspanning, inspiratie opdoen, dingen doen waar u soms moeilijk aan toekomt, samen zijn of juist tot jezelf komen. De voorwaarden hiervoor zijn aanwezig; comfortabele meubelen, volledig ingerichte keuken, heerlijke badkamer, gezellige haard, gevulde boekenkast, uitzicht over de notenwei, veel privacy (eigen tuin) en dat in een rustieke omgeving. De gasten in het verblijf hebben de beschikking over een eigen tuin en oprit.

Kortom: Een groot vakantiehuis ideaal als groepsaccommodatie voor familieweekend of vriendenweekend. Op deze vakantieboerderij in Zeeland met de 5 aparte slaapkamers kan ook het eten worden geregeld. Van gevulde koelkast met heerlijke producten voor de 1e dag, ontbijt, lunch tot diner waarbij zelfs een kok speciaal voor u kan komen koken. Maar zelf koken kan ook in de zeer goed uitgeruste keuken met 6 pits-gasfornuis.

Contact

Lokatie adres

Overnachten in de natuur
  • Adres
    Ovezande

Organisatie

Groepsarrangementen Zeeland

Omgeving

Kenmerken

Capaciteit

Maximaal 11 personen.

Algemeen

  • Zakelijk
  • Boerderij
  • Overig

Tarieven

Algemene prijsinformatie

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.
Ja