Overnachten in gezellig Kortgene

Deel deze pagina: Tell a friend

Overnachten in gezellig Kortgene

Kortgene (Noord-Beveland)

  Beschrijving

  Midden in Kortgene, weg van alle (toeristische) drukte ligt dit Apart Hotel. Met ‘maar’ 11 kamers zijn de uitdrukkingen Persoonlijken Kleinschalig hier zeker van toepassing! Het hotel heeft een gezellige woonkamer en een sfeervolle ontbijtruimte. Bij mooi weer kan er ook buiten in de achtertuin ontbeten worden. Bij aankomst in het hotel is er de mogelijkheid om een kop koffie of een biertje te bestellen. Het ontbijt wordt geserveerd van 8u30 tot 10u00. Vroeger of later ontbijten (op verzoek) en/of meeneemontbijt of lunchpakket (op reservatie) is mogelijk. Er is gratis internet in het hotel en wassen en/of strijken van uw wasgoed is mogelijk. Gratis parking voor het Apart Hotel.

  Door de centrale ligging en gunstige (1-persoons) prijzen is Apart Hotel het Veerse Meer ook een uitstekende uitvalsbasis voor de zakelijke reiziger. Door onze kleinschaligheid kunnen wij een persoonlijke benadering bieden en gemakkelijk op uw wensen inspelen. Voor bedrijven die meerdere overnachtingen per jaar bij Apart Hotel het Veerse Meer boeken hebben wij een speciaal pakket samengesteld met enkele aantrekkelijke extra’s.

  Contact

  Lokatie adres

  Overnachten in gezellig Kortgene

  Organisatie

  Groepsarrangementen Zeeland

  Omgeving

  Tarieven

  Algemene prijsinformatie

  Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

  De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.
  Ja