Wemeldinge

• Maritiem
  • Zakelijk
  • Outdooractiviteit

Met groepen wordt met meerdere schepen een onderlinge regatta gezeild. Uw collega's de loef afsteken, elkaar in de wind zitten? Het hoort allemaal bij het zeilen.

U start met het kennismaken met elkaar en het zeilen. Na een korte instructie starten de onderlinge wedstrijden. Tussendoor even lekker relaxen met een drankje. Meestal worden er drie wedstrijdjes rond de boeien op de Oosterschelde gezeild. U sluit altijd af met een gezellige après sail. Dit kan aan boord maar ook bij de horeca op de haven (meerprijs). Dit arrangement duurt een dagdeel (ochtend/middag/avond).

Het vertrek- en eindpunt is Wemeldinge, er wordt over de Oosterschelde gezeild.

• Adres
    Wemeldinge

• Actief/Sportief
  • Maritiem
  • Zakelijk
  • Outdooractiviteit
  • Overig
  • Watersport

Toegankelijkheid

Deze prijs is een vanaf prijs, gebaseerd op 10 personen per schip.

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programmaonderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.