Oesterproeverij

Deel deze pagina: Tell a friend

Oesterproeverij

Yerseke

  Beschrijving

  Bent u op zoek naar een originele, culturele en tevens smakelijke ervaring?
  Dan bent u bij ons op de juiste plaats!

  Dit familiebedrijf doet alles zelf, zoals het kweken, vissen en inpakken van de oesters. U krijgt een uniek beeld in het vis-en verwerkproces, mede dankzij onze bedrijfslocatie in het hart van de pittoreske oesterputten in Yerseke.

  Op het terras heeft u een uniek uitzicht op de oudste uit 1870 daterende oesterputten. Naast het bieden van uitzicht op deze oesterputten, kunt u tijdens deze ervaring genieten van heerlijke oesters onder het genot van een drankje. Dagelijks worden de oesters vers gevist. Ons assortiment bestaat uit onder andere: Zeeuwse platte oesters en Zeeuwse creuses uit de Oosterschelde en de Grevelingen. Deze oesters worden rechtstreeks uit het water gehaald, verser kan niet. Ook hebben we in het seizoen verse Zeeuwse kreeft en bodemmosselen om te serveren, en uiteraard voor mensen die geen oesters lusten een alternatief. 

  In 2008 zijn wij als eerste met een oesterproeverij begonnen. In onze gezellige oesterproeverij proberen wij de authentieke sfeer uit te stralen die past bij de oesterputten. Met veel passie laten wij u kennis maken met de oesterbeleving, door middel van uitleg over het verhaal hier achter en het proeven van de oesters.

  Overtuig uzelf en u bent welkom voor informatie, proeven of kopen van deze heerlijke verse oesters!

  Contact

  Lokatie adres

  Oesterproeverij

  Organisatie

  Groepsarrangementen Zeeland

  Omgeving

  Tarieven

  Algemene prijsinformatie

  Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programmaonderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

  De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.
  Ja