Wellness hotel aan zee

Deel deze pagina: Tell a friend

Wellness hotel aan zee

Kamperland (Noord-Beveland)

  Beschrijving

  Een uniek hotel op een unieke locatie in Zeeland. Op het uiterste puntje van Noord-Beveland, ingeklemd tussen de Stormvloedkering, Het Veerse Meer en het schoonste Noordzeestrand van Nederland biedt dit hotel-restaurant u een oase van rust en comfort.

  Met de uitgebreide overnachtingmogelijkheden, Wellness & Beauty en het sfeervolle restaurant kunt u in De Kamperduinen écht ontspannen. Lekker cultuur snuiven in Middelburg, Domburg en Goes, om daarna hier te genieten van een massage, een diner en heerlijk luxe overnachting. Een gouden combinatie!

  Wilt u alle voordelen van een hotel, maar liever een appartement aan zee, met eigen keuken? Vraag dan het aanbod vakantie-appartementen op in Kamperland.

  Wellness & Beauty
  De Wellness & Beauty hier biedt sauna’s, whirlpools, een zwembad, sunshowers en een natuurbad buiten. Het hotel beschikt ook over een professionele fitnessruimte en u kunt gebruik maken van onze Batavus (elektrische) fietsen om de inspirerende omgeving op uw gemak te ontdekken.

  Het is ook mogelijk uw zakelijke uitstap hier te plannen incl. uitgebreide vergadermogelijkheden.

  Contact

  Lokatie adres

  Wellness hotel aan zee

  Organisatie

  Groepsarrangementen Zeeland

  Omgeving

  Tarieven

  Algemene prijsinformatie

  Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programmaonderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

  De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.
  Ja