Winteractiviteiten

Deel deze pagina: Tell a friend

Winteractiviteiten

Zeeland

  Beschrijving

  Ook deze winter is er weer van alles te beleven in Zeeland! Wij bieden u diverse activiteiten, van actief tot feestelijk, van low-budget tot zeer luxe en dit voor iedere groepsgrootte. Denk hierbij aan citygames, tours en tochten, outdoor events en creatieve workshops. Wij stemmen alles af op úw specifieke wensen. De diverse activiteiten zijn direct te boeken en dezelfde of volgende dag nog te ervaren. Hieronder het boekingstermijn per locatie.

  Een greep uit ons winterassortiment;

  Ijssculpturen
  Beschikken jullie over een flinke dosis creativiteit en durven jullie gewapend met hamers en beitels de strijd aan te gaan met een prachtig glashelder blok ijs? Dan is deze ijskoude workshop het perfecte uitje voor jullie. Wij leren jullie de technieken en aan het eind van de dag hebben jullie een prachtig kunstwerk van ijs gemaakt.

  Be Happy On Ice
  Dit heerlijke winterse bedrijfsuitje bestaat uit een carrousel van winterse spelletjes op een schaatsbaan. Deze spelletjes zijn hilarische activiteiten zoals het Oud Hollandse priksleeën, Human Bowling, Human Curling en Jeu d’ice een winterse variant op de bekende Franse volkssport. Welk team wordt dit jaar koning winter?  

  Fun Curling 
  Speel de tactisch van tv bekende sport met de bezems nu met gekleurde stenen in een competitie vol met fun. Samenwerking tussen de curler, de 2 vegers en de team captain is cruciaal. Tactisch inzicht is de sleutel dus niet lukraak gooien maar goed nadenken over de volgende stap. Aanvallen, kaatsen en verdedigen, wij leren het jullie en aan het eind van de dag mag 1 team zich koning van de schaatsbaan noemen.

  Snow games
  Ervaar onze winterse spelletjes nu ook in de sneeuw. Diverse leuke winterse activiteiten nu in een modern jasje. Wie van jullie wordt er koning winter?

  Ipad City game
  De iPad City Game is een nieuwe interactieve stadsgame. De iPad is leidend tijdens deze activiteit. Met een unieke app beleef je een ongekend avontuur in de stad. Met een ingebouwde map zie je precies waar jouw team zich bevindt en waar je naar toe moet. Het doel is om binnen de tijd zoveel mogelijk van de opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden op de verschillende locaties.  

  Contact

  Lokatie adres

  Winteractiviteiten

  Organisatie

  Groepsarrangementen Zeeland

  Omgeving

  Tarieven

  Algemene prijsinformatie

  De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.

  Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.
  Ja