Proef Zeeland tussen Land en Zee

Deel deze pagina: Tell a friend

Proef Zeeland tussen Land en Zee

Kerkwerve (Schouwen-Duiveland)

  • Gastheer Nationaal Park Oosterschelde

Beschrijving

Een met de natuur aan de Zuidkust van Schouwen.
Combineer een gastronomisch bezoek met een wandeling door de ruige, Zeeuwse natuur. Want, wat levert een meer voldaan gevoel op dan eerst heerlijk wandelen met de wind in je gezicht en daarna rustig bijkomen met een welverdiend hapje en drankje?

Wandelen kan in de omgeving volop! Natuurmonumenten nodigt je van harte uit om de Zeeuwse natuur te ontdekken.Aan de rand van Nationaal Park Oosterschelde vind je een langgestrekt parelsnoer van natte zilte natuurgebieden. Dit is het thuis van duizenden kust- en weidevogels. Hier scharrelen ze hun kostje bij elkaar, broeden ze of rusten ze even uit tot de voedselrijke zandplaten in de Oosterschelde weer droogvallen.  

Naar buiten
De Zuidkust van Schouwen biedt volop mogelijkheden om te wandelen en fietsen. Op steenworp afstand langs de Oosterschelde staat de Plompe Torenmuraltmuren. 

Activiteiten
Door het gebied worden er regelmatig excursies gegeven door Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Vaar mee naar de Roggenplaat in de Oosterschelde, proef zilte zaligheden in de Koudekerkse Inlaag tijdens een smakelijke excursie of ga mee met de boswachter op zoek naar bijzondere dieren en planten.

Op pad
Ga je liever zelf op pad om vogels te spotten? Dat kan natuurlijk ook. Door de natte natuur liggen verschillende fiets- en wandelpaden. Sta oog in oog met een groep lepelaars, laat je verwonderen door wolken van vogels die pendelen tussen de zandplaten en de inlagen en geniet van de weidse uitzichten en Zeeuwse wolkenluchten.

Eenvoud, dat is wat onze keuken siert.

We gaan niet voor moeilijk, we gaan voor goed!
Uiteraard maken we daarbij gebruik van de fantastische producten die we bij onze voordeur zo uit het water scheppen en van het Zeeuwse land halen. Producten die om respect en een traditioneel (streek)recept vragen. Maar soms laten de koks zich helemaal gaan, uit enthousiasme. En dat wordt beantwoord met borden die leeg terugkomen...

Contact

Lokatie adres

Proef Zeeland tussen Land en Zee

Organisatie

Groepsarrangementen Zeeland

Omgeving

Tarieven

Algemene prijsinformatie

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.
Ja