Dreischor (Schouwen-Duiveland)

• Creatief
  • Kinderen
  • Clinic/workshop

Het vormgeven in klei staat in deze workshop centraal. Verschillende opbouw- en decoratietechnieken worden toegepast, naar aanleiding van een zelfgekozen thema. De mogelijkheden zijn eindeloos: wordt het een praktisch thema (vazen, potten, schalen) of gaan we vrij werken? En kiezen we dan figuratief of abstract? Gaan we allemaal met ons eigen beeld naar huis, of maken we gezamenlijk een kunstwerk voor een persoon of speciale locatie? Tijdens het voorgesprek komen alle mogelijkheden aan bod. De workshop vindt binnen plaats, in een atelier.

De workshop wordt begeleid door een professionele kunstenaar met veel ervaring in het werken met groepen. De workshop is geschikt voor jong en oud en dus ook uitermate geschikt als familie- of gezins-activiteit. De duur kan variëren van 2,5 uur tot 4 dagdelen. De prijs is inclusief koffie/thee/koek.

• Adres
    Dreischor

• Duits
  • Creatief
  • Kinderen
  • Clinic/workshop

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programmaonderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs. Bij een groepsgrootte kleiner dan 20 personen is de prijs op aanvraag.