Unieke kookboerderij

Deel deze pagina: Tell a friend

Unieke kookboerderij

Kerkwerve (Schouwen-Duiveland)

  Beschrijving

  Deze unieke kookboerderij is gelegen op Schouwen Duiveland vlakbij één van de grootste natuurgebieden in ontwikkeling van Zeeland, Plan Tureluur en ingesloten door het nationaal park De Oosterschelde. Hier is 2003 de aanzet gegeven tot het ontwikkelen van een kookboerderij onze doelstelling het integreren van een natuurlijke en eerlijke keuken met producten uit de groentetuin en boomgaard aangevuld met streek en culinaire producten. In deze omgeving wordt in een grote sfeervolle boerderijkeuken allerlei activiteiten gerealiseerd zoals koken met relaties/families, kookfeesten en workshops Voor groepen van minimaal 10 personen tot maximaal 50 personen. Ook meerdaagse arrangementen zijn mogelijk .Geen vaste menu’s, in overleg met de gast wordt het menu geselecteerd. Wilt u een bepaald land (Italie) of streek (Toscaans) alles is mogelijk. Wel wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van seizoensproducten uit eigen tuin.

  Contact

  Lokatie adres

  Unieke kookboerderij
  • Adres
   Kerkwerve

  Organisatie

  Groepsarrangementen Zeeland

  Omgeving

  Tarieven

  Algemene prijsinformatie

  Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programmaonderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

  De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs. Bij een groepsgrootte kleiner dan 20 personen is de prijs op aanvraag.