Kwekerij

Deel deze pagina: Tell a friend

Kwekerij

Borssele

  • Kwekerij

Beschrijving

Bedrijf: Kern van het bedrijf is het kweken van vaste planten en hortensia's. Ze verkopen rechtstreeks aan particulieren die bereid zijn om naar Borssele te reizen voor het aparte assortiment, deskundig advies en duurzaam gekweekte planten. Naast het verkoop gedeelte is er een grote kweektuin waarin experimenten met planten worden uitgevoerd en zodoende veel kennis opgedaan wordt over de plant. Bovendien is de tuin leuk om doorheen  te wandelen.

Omgeving: Het bedrijf is een oase in de polder Borsssele en dat willen ze graag delen met liefhebbers van ruimte, stilte, natuur en puur. Via een boerenland pad langs een oude kreekrest komt men bij de zeedijk. Na een klim openbaart de Westerschelde zich met vele vogels en zelfs zeehonden zijn er gezien. Langs de zeedijk staan gedichten van Hans Warren. In de polder staat een nog in werking zijnde graanmolen die men kan bezoeken. Op 5 minuten met de auto ligt de Kaloot waar men fossiele schelpen en haaietanden kan vinden. Ook liggen er in de polder vele hectares nieuwe natuur waar vele vogels te spotten zijn.

Arrangement: Beleef de stilte en beleef elkaar. Op een informele wijze door aktiviteit in contact te komen met elkaar. Een arrangement geschikt voor vele leeftijden en belangstelling. Ervaring leert dat ook mannen een mooi boeket kunnen samenstellen en ervaren dat ze verborgen talenten hebben. Voor een kleine groep is er ook een roeiboot beschikbaar om naar de zeedijk te roeien. Misschien ten overvloede, bij dit arrangement is buitenkleding aan te bevelen. Bij slecht weer hebben we voldoende alternatieve ruimte voor lunch en koffie en kan de rondleiding veranderen in een lezing. Het arrangement is te boeken van 1 april tot 15 oktober. Het plukken van een boeket kan van 15 juni tot 15 oktober.

Contact

Lokatie adres

Kwekerij
  • Adres
    Borssele

Organisatie

Groepsarrangementen Zeeland

Omgeving

Kenmerken

Algemeen

  • Kwekerij

Tarieven

Algemene prijsinformatie

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programmaonderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs. Bij een groepsgrootte kleiner dan 20 personen is de prijs op aanvraag.