Blokarten / Strandzeilen

Deel deze pagina: Tell a friend

Blokarten / Strandzeilen

Ouddorp

  • Actief/Sportief
  • Outdooractiviteit

Beschrijving

Actie en avontuur voor iedereen toegankelijk! Onder begeleiding van professionele instructeurs, rijdt iedereen binnen no-time heen en weer. Spelend met de elementen, het stuur en het zeil, kan iedereen van 8 tot 80 jaar oud al in 15 minuten zelfstandig over het strand scheren. U begint met een klein stukje theorie, waarna u in de Blokart stapt. Liggend, vlak boven de grond, bestuur je de Blokart en scheert u over het strand.

De Blokart staat bekend om zijn wendbaarheid en acceleratie. Met het zand achter de oren gaat u al snel de strijd aan met uw mede-/tegenstanders. Wie neemt de bocht het snelst, accelereert het hardst, weet het beste de wind te gebruiken?

Door de uitgekiende constructie van de Blokart, is deze uitermate geschikt om de grenzen van het mogelijke op te zoeken, zonder risico’s.

Contact

Lokatie adres

Blokarten / Strandzeilen
  • Adres
    Ouddorp

Organisatie

Groepsarrangementen Zeeland

Omgeving

Kenmerken

Algemeen

  • Nederlands
  • Actief/Sportief
  • Outdooractiviteit

Tarieven

Algemene prijsinformatie

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programmaonderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs. Bij een groepsgrootte kleiner dan 20 personen is de prijs op aanvraag.
Ja