Ontspannen en genieten in Zeeland

Deel deze pagina: Tell a friend

Ontspannen en genieten in Zeeland

(Walcheren)

  • Natuur
  • Overig

Beschrijving

Stel je voor, heerlijk strand, mooi weer, gehele ontspanning...
Tijd voor Tai-Chi, Yoga of Mindfulness! 

U wordt ontvangen in een uniek hotel op een unieke locatie in Zeeland. Het hotel is gelegen aan het schoonste Noordzeestrand van Nederland en bied u een oase van rust en comfort. Het perfecte uitgangspunt voor deze ontspannende dag! U begint met een onstpannende workshop op het strand met de keuze uit Tai-Chi, Yoga of Mindfulness. Na deze workshop gaat u terug naar het hotel voor een heerlijke luxe High-Tea in het sfeervolle restaurant. Geniet van deze zeer uitgebreide Higt-Tea vol met lekkernijen zoals luxe belegde sandwiches, patisserie, petit-fours, pralines, warme hartigheden en natuurlijk onbeperkt thee.

Als kers op deze "relax" dag gaat u ontspannen en genieten van de zeer luxe en uitgebreide welness van het hotel met oa sauna's, baden en zwembaden. Ook kunt u een massage of schoonheidbehandeling boeken bij 1 van de gediplomeerde medewerkers van de welness.

Kortom een dag vol ontspanning en genieten in het prachtige Zeeland!

Programma:

10.00 uur
U wordt ontvangen met koffie en thee en een lekkernij in een uniek hotel op een unieke locatie in Zeeland. Op het uiterste puntje van Noord-Beveland, ingeklemd tussen de Stormvloedkering, Het Veerse Meer en het schoonste Noordzeestrand van Nederland biedt het hotel u een oase van rust en comfort.

10:30 uur
Tijd voor Tai-Chi, Yoga of Mindfulness! Op het schoonste strand van Nederland gaat u 1 van deze heerlijk ontspannende workshops volgen. Geniet van de zon op uw huid en de wind door uw haren en ontspan.....

12:00 uur
Na deze ontspannende workshop gaat u genieten van een heerlijke High-Tea in het sfeervolle restaurant van het Hotel aan de kust. Deze High Tea bestaat uit:

Zoetigheden als diverse soorten mini patisserie, petit fours en pralines
Luxe belegde sandwiches met gerookte zalm en pesto, rauwe ham en eiersalade
Warme hartige lekkernijen als diverse mini quiches, petit crolino’s met zalm, met bieslook kipkerrie en rundvlees
Onbeperkt gebruik van alle luxe soorten thee

14:00 uur
En om helemaal te onspannen gaat u na de High Tea genieten van de professionele Welness van het hotel.  Het hotel staat voor gezond genieten in Zeeland. Met een luxe binnenruimte voor behandelingen, packingen en massages, een wellness-tuin met natuurbad én een zwembad (met jetstreams) binnen, sauna’s, whirlpool, dompelbad, sunshower en jacuzzi biedt de welness de ultieme omgeving om in alle luxe te relaxen.

Een duik in het verwarmde zwembad binnen of buiten in de unieke natuurlijke zwemvijver; ontspannen in de sauna en sunshower of ‘als nieuw’ na een behandeling door onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten en masseuses.

Voor een gezonde smoothie of lekker drankje kunt deze ontspannende dag geheel relaxed afsluiten in de gezellige hotel bar.

Inclusief:
In het groepsarrangement “Ontspannen en genieten in Zeeland” is inbegrepen:

  • Ontvangst met koffie/thee en een lekkernij
  • Yoga, Tai Chi of Mindfulness sessie op het strand
  • High tea
  • Welness middag
  • organisatie- en bemiddelingskosten


Heeft u specifieke wensen of wilt u enkele onderdelen wijzigen?  Laat het ons weten!

Contact

Lokatie adres

Ontspannen en genieten in Zeeland

Omgeving

Kenmerken

Algemeen

  • Natuur
  • Overig