Vergaderen en Gamen

Deel deze pagina: Tell a friend

Vergaderen en Gamen

Middelburg (Walcheren)

 • Actief/Sportief
 • Culinair
 • Zakelijk
Vanaf € 130,00

Beschrijving

Ook voor uw vergadering komt u naar Zeeland! In de ochtend gaat u vergaderen in een vergaderaccomodatie in een prachtig **** hotel gelegen aan de snelweg A58. Deze locatie bied u alles wat u als zakelijke klant nodig heeft om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken! Na de geheel verzorgde vergadering geniet u van een zeer uitgebreid warm en koud lunchbuffet in het hotel. Dan is het tijd voor wat actie en teambuilding! In het centrum van Middelburg gaat u in verschillende teams een spannende Citygame spelen. Ontdek de prachtige Zeeuwse hoofdstad op een bijzondere manier en zorg dat uw team de winnaar wordt! Deze succesvolle dag sluit u natuurijk af met een heerlijk drie-gangen menu in het centrum van Middelburg.

Programma:

9.00 uur
U wordt gastvrij ontvangen met een kop koffie of thee in een prachtig **** hotel met vergaderaccomadatie, gelegen aan de snelweg A58. Deze accomadatie is van alle gemakken voorzien die de zakelijke gast nodig heeft. In de ruime lounge verzorg de locatie de gehele dag heerlijke versnaperingen, smaakvolle koffie variaties, gezonde sappen en smoothies en een diversiteit aan frisdranken.

12:00 uur
In het sfeervolle restaurant van het ****hotel kunt u na u vergadering genieten van een heerlijk zeer uitgebreid lunchbuffet. Deze bestaat oa uit verschillende voorgerechten, soep, vis- en vleesgerechten, luxe broodjes met zoet en hartig beleg, warme items en een rijk salade-en dessertbuffet. Het lunchbuffet is inlcusief koffie, thee, (karne-)melk, verse jus d’orange, diverse sappen en smoothies.

14:00 uur
Na de lunch is het tijd voor wat actie! U gaat naar het centrum van Middelburg waar een spannende citygame in verschillende teams gaat doen! Als Citygame kunt u denken aan Moneypoley of Wie is de Mol. Ontdek de stad op een verrassende manier en zorg dat uw team de winnaar wordt!

18:00 uur
Na de spannende citygame gaat u genieten van een drie-gangen diner in een gemoedelijk restaurant aan de Markt in Middelburg.


Inclusief:
In het groepsarrangement “Vergaderen en Gamen"is inbegrepen:

 • Vergader arrangement bij een ****hotel aan de snelweg de A58
 • Uitgebreid lunchbuffet
 • Citygame in de stad Middelburg
 • Drie-gangen diner in het centrum van Middelburg
 • organisatie- en bemiddelingskosten


Heeft u specifieke wensen of wilt u enkele onderdelen wijzigen?  Laat het ons weten!

 

Contact

Lokatie adres

Vergaderen en Gamen

Omgeving

Kenmerken

Algemeen

 • Actief/Sportief
 • Culinair
 • Zakelijk

Tarieven

Algemene prijsinformatie

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. We brengen u graag op de hoogte van de exacte prijs.