Beleef de Streek van Roosevelt!

Deel deze pagina: Tell a friend

Beleef de Streek van Roosevelt!

Oud Vossemeer (Tholen en Sint Philipsland)

  Vanaf € 77,50

  Beschrijving

  Tijdens een culturele wandeling door het oude centrum van het gezellige Zeeuwse dorp neemt onze gids u mee langs talloze bezienswaardigheden die herinneren aan de roots van de familie Roosevelt. Ook bezoekt u de expositie in het Roosevelt Informatiecentrum en de plaats waar in vroeger jaren de voorouders van de legendarische wereldleiders hebben gewoond. Voor deze enerverende ontdekkingsreis door de streek waar de oorsprong van de familie Roosevelt ligt, werken wij samen met de streekproductenveiling en streekmuseum De Meestoof in Sint-Annaland.

  U wordt ontvangen door onze gids. Tijdens het nuttigen van een kopje koffie/thee met Zeeuwse bolus geeft onze gids een korte inleiding over het voormalig eiland Tholen, de streek waar u vandaag te gast bent. Daarna neemt de gids u mee voor een culturele dorpswandeling met bezoek aan het Roosevelt Informatiecentrum. Het inspirerende Rondje Roosevelt wordt op passende wijze afgesloten met een lunch bestaande uit typische streekgerechten.

  Na de lunch vertrekt u voor een bezoek naar de veiling in Sint-Annaland. Daar kunt u onder de bezielende leiding van de veilingmeester zelf verse en verrassende streekproducten kopen. Tijdig afmijnen op de veilingklok is echt een sport voor koopjesjagers. Aansluitend op deze unieke ervaring gaat u op bezoek in het streekmuseum. In het museum ziet u hoe het leven in de Streek van Roosevelt er in vroeger jaren uitzag. Als afsluiting van een enerverende dag reist u terug naar de start locatie. Daar wacht u een heerlijk diner, waarbij u - afhankelijk van het seizoen een diversiteit aan streekgerechten krijgt voorgeschoteld. Tip van het huys: proef eens een glaasje van het speciale Rooseveltbier.

  Contact

  Lokatie adres

  Beleef de Streek van Roosevelt!

  Organisatie

  Groepsarrangementen Zeeland

  Omgeving

  Tarieven

  Algemene prijsinformatie

  De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.
  Ja