Middelburg (Walcheren)

• Maritiem
  • Rondleidingen
  • Rondvaart

De Zeeuwse hoofdstad Middelburg mag met recht monumentenstad genoemd worden. In totaal vindt u hier ongeveer 1100 grote en kleine monumenten die de sfeer van een rijk  (VOC-) verleden nog altijd uitademen. De machtige abdij, prachtige gevels van koopmanswoningen en statige pakhuizen laten u proeven van dit verleden. Leer Middelburg kennen vanaf de kant en vanaf het water!
(totale duur is circa 2,15 uur)

Programma:

Een deskundige gids neemt u mee voor een indrukwekkende wandeling door Middelburg. U loopt door oude straatjes en langs statige panden en er wordt verteld over de rijke historie van deze stad.
(1 uur en 30 minuten)

U vaart in een open boot door de oude grachten van Middelburg met aan beide zijden oude gebouwen en pakhuizen die stammen uit een rijk (VOC-)verleden. U vaart soms onder zeer lage bruggen door, dus dat wordt bukken! Door de deskundige uitleg tijdens deze gezellige tocht maakt u kennis met de rijke cultuurhistorie van Middelburg vanuit een ander perspectief.
(40 minuten)

In het groepsarrangement “Stadswandeling Middelburg met rondvaart” is inbegrepen:

• stadswandeling Middelburg o.l.v. gids
  • rondvaart door Middelburg
  • organisatie- en bemiddelingskosten

Bijzonderheden:

• minimum aantal personen is 15
  • dit arrangement is te boeken van begin april tot begin november
  • een avondarrangement, na 17.00 uur, is ook mogelijk (extra toeslag, op aanvraag)

Heeft u specifieke wensen of wilt u enkele onderdelen wijzigen? Laat het ons weten!

Ligging

• In het centrum

• Duits
  • Engels
  • Frans
  • Cultuurhistorie
  • Maritiem
  • Rondleidingen
  • Rondvaart

Toegankelijkheid

Deels

De prijs is afhankelijk van de groepsgrootte. Wij informeren u graag over de exacte prijs.