Domburg (Walcheren)

• Cultureel
  • Rondleiding
  • Stadswandeling

De badplaats Domburg is een geslaagde mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, waarin zee, landschap, huizen en vooral bijzondere mensen de typisch Domburgse sfeer hebben geschapen. Een aantal zaken uit het verleden is nog steeds te herkennen. Het is net of dr. Mezger zelf om de hoek zou kunnen komen lopen. Of Piet Mondriaan naast zijn schildersezel in de duinen z'n kwasten uit zou kunnen stallen! De gids vertelt over de tijd van dr. Mezger en de kunstenaars. Je komt onder meer langs de beroemde kerk en wandelt over de duinen.

In juli en augustus is er iedere woensdag een stadswandeling in Domburg op inschrijving. Bestel hieronder online uw e-tickets.

Bestel direct online je tickets / Bestellen Sie jetzt online Ihre Tickets

Capaciteit

• Rondleiding
  • Stadswandeling
  • Cultureel
Regionaal
Wekelijks
Parkeerterrein Roosjesweg

• Kaarten verkrijgbaar bij de VVV
  • Reserveren verplicht

Openingsperiodes

Stadswandeling olv. een Nederlandstalige gids vindt plaats van 13:30 uur - 15:00 uur.

Stadswandeling olv. een Duitstalige gids vindt plaats van 15:15 uur - 16:45 uur.

Let op: 12 augustus is afgelast

Toegankelijkheid

Kinderen t/m 12 jaar € 4,75
Tickets zijn online verkrijgbaar of bij één van onze VVV Inspiratiepunten