Mondriaan wandeling Domburg

22 augustus Domburg (Walcheren)

• Rondleiding
  • Stadswandeling
  • Frequentie: Wekelijks

Iedere woensdag in juli en augustus, je kunt een keuze maken uit gidsenbegeleiding in de Nederlandse taal of in de Duitse taal.

De badplaats Domburg is een geslaagde mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, waarin zee, landschap, huizen en vooral bijzondere mensen de typisch Domburgse sfeer hebben geschapen. Een aantal zaken uit het verleden is nog steeds te herkennen. Het is net of dr. Mezger zelf om de hoek zou kunnen komen lopen. Of Piet Mondriaan naast zijn schildersezel in de duinen z'n kwasten uit zou kunnen stallen! De gids vertelt over de tijd van dr. Mezger en de kunstenaars. Je komt onder meer langs de beroemde kerk en wandelt over de duinen.

Tickets  € 6,- p.p voor volwassenen en € 3,- p.p. voor kinderen t/m 12 jaar, verkrijgbaar bij alle VVV's in Zeeland (inclusief VVV Ouddorp aan Zee) of direct online.

Capaciteit

• Rondleiding
  • Stadswandeling
Regionaal
Wekelijks
VVV Zeeland, Schuitvlotstraat 32 in Domburg

• Kaarten verkrijgbaar bij de VVV
  • Reserveren verplicht
Geldig van 04-07-18 tot 29-08-18
woensdag13:30 - 15:00

Openingsperiodes

De Mondriaan wandeling olv. een Nederlandstalige gids vindt plaats van 13:30 uur - 15:00 uur.

De Mondriaan wandeling olv. een Duitstalige gids vindt plaats van 15:15 uur - 16:45 uur.

Toegankelijkheid

Tickets kosten € 6,- per persoon voor volwassenen en € 3,- per persoon voor kinderen t/m 12 jaar.

E-tickets

Via e-ticketing koop je direct online jouw toegangskaartjes voor stadswandelingen, excursies of dagattracties. Hoe werkt het?

1. Kies hieronder het e-ticket en de bijbehorende datum.
  2. Je komt nu in de e-ticketshop. Kies hier het aantal kaartjes dat je wilt bestellen en ook het type kaartje (bijvoorbeeld een kinderkaartje, volwassen kaartje etc.) indien van toepassing.
  3. Plaats de tickets in de winkelwagen en doorloop de betaalstappen. Je kunt betalen via iDeal of creditcard.
  4. Na het afronden van je bestelling ontvang je automatisch een link naar jouw e-ticket. Print de tickets en toon ze op locatie.

Kortom: snel, makkelijk en zeker.