Twistvliet (Advertorial)

Landgoed Twistvliet wordt het gekenmerkt door de Engelse/Schotse stijl. In de vroegere stallen zijn een aantal vakantiewoningen geherbergd. Deze zijn sfeervol en landelijk ingericht en van alle gemakken voorzien. Het erf wordt omringd door landerijen en waterpartijen. In dit gebied kan men vrijstaande cottages en lodges huren. Ook is het mogelijkheid om boven de koetsen te slapen. Hier zijn twee tweepersoonsbedsteden gebouwd die te huur zijn. 
Voor bedrijven en instanties organiseren wij een op maat gemaakt middag/avondprogramma waarbij gezelligheid en teamwork voorop staat, bijvoorbeeld:

Men je rot
Beleef het actieve buitenleven op Landgoed Twistvliet en beproef je menvaardigheden. Tijdens verkennend mennen rijd je onder begeleiding van een instructeur met een koets door een parcours met hindernissen.

Landrover parcours
Onze instructeur zal u uitleg geven  over het gebruik van de Landrover. Hierna  kunt u zelf  het kunstje van het besturen van de landrover op ons uitdagende parcours uitproberen.

Koken
Een professionele kok zal u, onder het genot van een drankje, uitleg geven over het te bereiden menu. Alle onderdelen die u gaat bereiden zijn rechtstreeks afkomstig uit de restaurantwereld, maar dusdanig aangepast dat u ze thuis ook met veel plezier zult namaken.

Er wordt in kleine teams gekookt, dus ieder team neemt een deel van het menu voor zijn rekening. Na de bereiding gaat u gezamenlijk aan tafel om van uw zelfbereide gerechten te proeven.

Advertorial