Stoomtrein Goes - Borsele

Nostalgisch op reis per stoomtrein

De origineelste manier om de zak van Zuid-Beveland te bezoeken, is ongetwijfeld een rit met de Stoomtrein Goes-Borsele. Ouderwets gezellig op stap. De trein rijdt door een fraai cultuurlandschap en brengt je naar leuke attracties. Je kunt de trein ook exclusief huren voor een groep.

De locomotief fluit, de stoker ziet zwart van de steenkolen en de conducteur knipt nog echt een gaatje in je kaartje. Op de houten banken in de 3e klasse of op het pluche van de 1e en 2e klasse geniet je van een ontspannen treinreis.

De trein boemelt door het fraaie Zeeuwse landschap waar van alles te beleven is. Kleinschalige polders met bloemdijken, boomgaarden en hollebolle weilandjes nodigen uit om verkend te worden.

Combineer de treinreis met andere attracties en horeca. Langs de spoorlijn vind je onder andere de Tropical Zoo, het Trekkermuseum, een wandelnetwerk en een historisch snoepwinkeltje. 

Groepen kunnen de treinen ook huren, zodat je ook buiten de normale rijdagen op pad kunt. Hierbij kun je kiezen uit verschillende treintypen, zoals de stoomtrein of de diesel-motorwagen (‘railbus’), het budgetvriendelijke alternatief voor kleinere groepen. Kijk voor meer info op www.destoomtrein.nl