Stoomtrein Borsele-Goes (Advertorial)

Nostalgisch op reis met uw groep, klein of groot, met de museumtreinen van de Stoomtrein Goes-Borsele! Gezellig onthaasten en bijpraten met uw collega’s, familieleden of vrienden in de sfeervolle coupés van de trein, terwijl buiten het fraaie kleinschalige landschap van Zuid-Beveland aan u voorbij trekt. De conducteur komt met een ouderwetse tang de kaartjes knippen, terwijl vooraan de trein de stoker zich in het zweet staat te werken.

Méér dan een treinreis
Een uitstapje met één van de museumtreinen is meer dan alleen de reis zelf. Bij de stations vind u namelijk allerlei andere leuke attracties die u prima kunt combineren met een treinrit. Van wandelroutes tot nostalgisch snoepwinkeltje, van minitreinen tot Tropical Zoo en van trekkermuseum tot uitwaaien langs de drukbevaren Westerschelde: er zijn tal van leuke activiteiten voor groepen van alle leeftijden. Bovendien vindt u bij diverse stations ook horecagelegenheden die op zowel  kleine als grote groepen zijn berekend.

Uw eigen trein?
Als de openbare dienstregeling  u niet schikt, denk dan eens aan het huren van uw eigen trein! Een trein die exclusief voor uw groep rijdt, volgens een dienstregeling die in overleg met u op maat wordt gemaakt. Zo kan de treinreis optimaal worden afgestemd op de rest van uw programma.

Natuurlijk kan uw ‘eigen trein’ een authentieke stoomtrein zijn, maar voor de wat kleinere groepen is er ook een voordelig alternatief in de vorm van de ‘motorwagen’, het nostalgische jaren ’50 dieseltreintje.    

Advertorial