Laat je rondleiden in Zeeland

De geschiedenis komt tot leven terwijl je tussen de monumenten loopt, je krijgt nieuwe perspectieven en nieuwe ideeën. Een rondleiding met gids is altijd een goed idee. Zeeland heeft volop prachtige plekken die met een beetje extra verdieping en achtergronden nog veel interessanter worden.

Rondleidingen in Zeeland
Er zijn volop interessante stadswandelingen in verschillende plaatsen in Zeeland. Hierbij krijg je uitleg over de historie van de stad en zie je de mooiste (verborgen) plekjes. Maar je kunt ook fietsrondleidingen krijgen door het Zeeuwse landschap en boot- of bustochten met gids. Het komt erop neer dat routes met gids met ongeveer alle vervoersmiddelen mogelijk zijn. Bedenk wat je wilt, en wij regelen het voor je.

Verken hier het uitgebreide aanbod van rondleidingen in Zeeland

Stadswandelingen
De mooie Zeeuwse steden verken je het beste met een deskundige gids. In Zierikzee is er een stadswandeling rond het thema watersnoodramp en in veel Zeeuwse steden zijn er naast historische stadswandelingen ook verrukkelijke culinaire wandelingen waarbij je ook kunt genieten van een proeverij van (bijvoorbeeld) Zeeuwse zilte zaligheden of Zeeuwse bieren en wijnen.

Kijk hier voor alle stadswandelingen in Zeeland

Ons gidsteam
Onze gidsen zijn enthousiast, goed geïnformeerd en spreken hun talen (Nederlands, Engels, Duits en Frans). Ze kennen het Zeeuwse landschap en de Zeeuwse geschiedenis. Ze zijn inzetbaar op allerlei verschillende soorten rondleidingen (van wandel- tot boottocht). Daarnaast kunnen ze ook ingezet worden als host(ess) waarbij ze je niet alleen alles vertellen over Zeeland maar ook zorgen dat de dag geheel vlekkeloos verloopt.

Huur een gids in wanneer het jou uitkomt
Onze gidsen staan voor je klaar wanneer het jou uitkomt. Wil je een rondleiding in een natuurgebied rond schemertijd of een indrukwekkende rondleiding in een 18e eeuws stadspaleis? Geen probleem! Stadswandelingen boek je net zo makkelijk in het weekend als doordeweeks. Je kunt je helemaal zelf bepalen waar je wanneer een mooie tocht wilt maken. Wij regelen daar vervolgens een professionele gids bij.