Recreatiepark Klaverweide (Advertorial)

Mooie groepsaccommodaties aan zee
Heeft u plannen om met een groot gezelschap tijd door te brengen in een mooie groepsaccommodatie aan zee? Bij Recreatiepark Klaverweide heeft u keuze uit zeven diverse groepsaccommodaties vanaf 10 t/m 70 personen.

Recreatiepark Klaverweide is een gastvrij vakantiepark dichtbij het Grevelingenmeer en het Noordzeestrand. Ook de gezellige badplaatsen Renesse en Burgh-Haamstede en het historische stadje Zierikzee liggen op korte afstand van het park.

Voor bijna iedere groepsgrootte is er een groepsaccommodatie. Zo zijn er groepshuizen voor 10, 14,16, 32, 34, 40 en 70 personen. De vijf grote groepsaccommodaties (vanaf 16 personen) bestaan uit comfortabele woonkamers en de meesten beschikken over een sfeerhaard. Daarnaast hebben alle accommodaties een uitgebreide keuken welke volledig zijn ingericht voor zelfverzorging. Ook zijn een aantal groepsaccommodaties geschikt voor mindervaliden en is het mogelijk om hoog-/ laagbedden te plaatsen.

De twee kleinere groepsaccommodaties (voor 10 en 14 personen) staan niet op het terrein bij de grote groepsaccommodaties, maar wel zo dichtbij dat u gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park. Deze woningen liggen aan een rustige doodlopende weg en bieden veel privacy. Daarnaast hebben ze beide een grote tuin met terras en prieel.

Bij een verblijf aan de Zeeuwse kust hoeft u zich geen seconde te vervelen. Zo zijn er in de omgeving leuke attracties en musea te bezoeken en met droog weer maakt u prachtige wandel- en fietstochten.

Bent u nieuwsgierig geworden of wilt u eens een kijkje komen nemen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Advertorial