Programma op maat

Bekijk hier alle programma onderdelen!

Je kunt je verblijf in Zeeland helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Wij kunnen je daarbij helpen door een programma op maat samen te stellen. Daarbij onderneem je exact die activiteiten die je interesse hebben op de tijden en plaatsen van jouw keuze. Geef aan wat je wilt doen en wij zorgen voor een onvergetelijke Zeelandervaring.

Jullie wensen staan centraal
De mogelijkheden voor een programma op maat zijn eindeloos. Jouw wensen staan centraal. Heb je zelf van alles uitgedacht dan regelen we een programma met daarin die activiteiten. Kun je nog wat inspiratie gebruiken, dan helpen we je graag op weg. Hoe eerder je contact met ons opneemt hoe beter we je daarbij kunnen assisteren.

Suggesties voor thematische programma’s op maat
Heb je interesse in de culinaire kant van Zeeland? Dan kun je proeverijen, boerenbedrijven, brouwerijen, mosselbedrijven etc. bezoeken. Hou je van lekker actief dan zijn er talloze mooie wandelingen en fietstochten maar ook allerlei spannende (water)sporten zoals blokarten of kitevliegeren waar je je mee kunt uitleven. Natuurliefhebbers kunnen in Zeeland ook hun hart ophalen met bezoeken aan bijzondere getijdengebieden zoals ’t Zwin of ’t Verdronken land van Saeftinghe of rondleidingen met de boswachter in Boswachterij Westerschouwen. Liggen jouw interesses ergens anders? Geen probleem. Geef aan wat je wilt gaan doen en wij stellen dan op het gebied van jouw interesse een mooi activiteitenprogramma samen. We kennen Zeeland als geen ander en weten altijd de perfecte adresjes voor je uit te kiezen.

Gevarieerd activiteitenprogramma
Wil je genieten van alles wat Zeeland te bieden heeft? Natuur, cultuur, culinair, sportieve activiteiten, creatieve workshops, wellness en strand- en waterfun, etc. Ook dat kunnen we voor je regelen. Benader ons liefst zo tijdig mogelijk en wij verzorgen een prachtig afwisselend activiteitenprogramma op maat waarbij alle hoogtepunten van Zeeland de revue passeren.

Bekijk alle onderdelen voor een programma op maat