Over Groepsarrangementen Zeeland

Groepsarrangementen Zeeland bestaat uit een team enthousiaste en vakkundige medewerkers die er alles aan doen om het verblijf van jou en je groep, collega’s of familie in Zeeland tot een onvergetelijke ervaring te maken. Van een fijne overnachting in een groepsaccommodatie aan zee tot bijzondere activiteiten. We nemen je daarbij de planning, al het regelwerk, de financiële afhandeling en kortom heel veel zorgen uit handen. Of je nu kiest voor een kort uitstapje of een complete vakantie, wij kunnen zorgen voor een unieke Zeelandervaring!

Maatwerk
Wij zorgen dat je bezoek aan Zeeland helemaal naar wens verloopt. We kunnen je op weg helpen met het boeken van een overnachting, maar we stellen ook graag een compleet programma voor je samen met rondleidingen, sportactiviteiten, wandelingen, fietstochten en boottripjes. Wat we ook voor je regelen, jouw wens staat centraal. Heb je zelf al in je hoofd wat je zou willen doen, dan stellen wij een programma op maat voor je samen waarin die activiteiten centraal staan. Laat je je liever door ons inspireren, dan vragen we je waar je interesses liggen en komen vervolgens met een prachtig passend voorstel. We weten perfect de weg binnen Zeeland en kunnen de mooiste adresjes vinden die jouw bezoek aan Zeeland onvergetelijk zullen maken.

Activiteiten en programmaonderdelen
Er is een bijna oneindig aantal mogelijkheden in activiteiten en combinaties daarvan. Wat denk je van een gezellig en actief watersportweekend met clinics kitevliegeren en blokarten? Op zoek naar inspiratie en nieuwe ideeën? Volg dan gezamenlijk creatieve workshops en ga schilderen aan zee. We kunnen fiets- en wandelarrangementen voor je samenstellen en we kunnen ervoor zorgen dat je de smaak van Zeeland leert kennen tijdens culinaire proeverijen. Het aanbod van spannende, leuke en verrassende activiteiten in Zeeland is eindeloos. We helpen je graag op weg met het maken van een keuze uit het aanbod.

Wat zijn de mogelijkheden?
Wij zijn graag bereid je te helpen bij het samenstellen van een programma op maat dat past binnen jouw budget. Voor het aanvragen van een vrijblijvend voorstel of informatie kun je contact opnemen met Groepsarrangementen Zeeland via 0118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.