Gidsenteam Zeeland

Groepsarrangementen Zeeland beschikt over een deskundig gidsenteam, dat bestaat uit circa 70 ervaren gidsen. De gidsen die geselecteerd zijn voor onze groepsarrangementen maken je graag wegwijs in Zeeland. Zij zijn in het bezit van veel cultuurhistorische kennis en kunnen je alle ins en outs vertellen over oude Zeeuwse dorpjes en steden, uitgestrekte en variërende natuurgebieden en echte Zeeuwse gebruiken. Zij laten de mooiste plekjes van Zeeland zien, wijzen je op de leukste details en vertellen de gekste verhalen. Je kijk op Zeeland wordt verruimd met interessante en uiteenlopende kennis!

Onze bedreven gidsen zijn het gehele jaar beschikbaar, zodat elke rondleiding een eigen sfeer en seizoen met zich meedraagt. Zij zijn tevens inzetbaar op veel verschillende dagtochten, zoals fietstochten, wandeltochten, stadswandelingen, boottochten en busreizen. Er zijn ook volledige begeleide dagtochten mogelijk.

Wil je een anderstalige rondleiding? Dat kan! Naast de Nederlandse taal beheersen veel van onze gidsen ook de Engelse, Duitse en Franse taal.

Lees ook eens het Zeeuwse Gidsen Blog.