Domburg (Walcheren)

• Cultuurhistorie
  • Rondleidingen

De badplaats Domburg is een mooie mengeling van historie, natuurschoon, cultuur en vertier. De plaats heeft een indrukwekkend verleden, waarin zee, landschap, huizen en vooral bijzondere mensen de typisch Domburgse sfeer hebben geschapen.
Een aantal zaken van het verleden zijn nog steeds te herkennen. Het is net of dr. Mezger himself om de hoek zou kunnen komen lopen. Of Piet Mondriaan zijn kwasten zou kunnen uitstallen naast zijn schildersezel in het duin! De deskundige gids vertelt u over de tijd van dr. Mezger en de beroemde kunstenaars. U komt onder meer langs de oude kerk en wandelt over de uitgestrekte duinen.

In principe is een stadswandeling op elke gewenste dag en tijdstip mogelijk. Echter, elke wandeling is op aanvraag. In overleg is een verkorte of verlengde wandeling ook mogelijk.

In juli en augustus organiseren wij iedere woensdag van 13.30 uur tot 15.00 uur een stadswandeling Domburg op inschrijving. De Duitse wandeling is van 15.15 uur tot 16:45 uur. Reserveer een plekje en bestel direct online uw e-ticket.

• Duits
  • Engels
  • Frans
  • Cultuurhistorie
  • Rondleidingen

Toegankelijkheid

• Geschikt voor mindervaliden

Nederlandse taal: € 95,00 per gids
Buitenlandse taal: € 99,00 per gids

Maximaal 20 personen per gids

Stel zelf uw groepsarrangement samen aan de hand van losse programma onderdelen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor u.

Let op: voor de wandelingen op inschrijving geldt een ander tarief.

E-tickets

Via e-ticketing koop je direct online jouw toegangskaartjes voor stadswandelingen, excursies of dagattracties. Hoe werkt het?

1. Kies hieronder het e-ticket en de bijbehorende datum.
  2. Je komt nu in de e-ticketshop. Kies hier het aantal kaartjes dat je wilt bestellen en ook het type kaartje (bijvoorbeeld een kinderkaartje, volwassen kaartje etc.) indien van toepassing.
  3. Plaats de tickets in de winkelwagen en doorloop de betaalstappen. Je kunt betalen via iDeal of creditcard.
  4. Na het afronden van je bestelling ontvang je automatisch een link naar jouw e-ticket. Print de tickets en toon ze op locatie.

Kortom: snel, makkelijk en zeker.