Zeeland promoten? Doe met ons mee!

Promotie Zakelijke Markt | Beurs Groepsmarkt | Travel to Holland

Promotie Zakelijke markt

ZeeYou Congresbureau Zeeland zal ook dit jaar weer actief Zeeland promoten als zeer geschikte zakelijke bestemming. Één van de middelen hiervoor is onze Travel Trade nieuwsbrief die wij twee keer dit jaar zullen versturen. Deze Travel Trade Nieuwsbrieven wordt gericht aan onze zakelijke contacten. Het doel van deze nieuwsbrieven is het informeren van potentiële Zeeland-bezoekers over de mogelijkheden die onze provincie op zakelijk niveau te bieden heeft.

De eerste nieuwsbrief zal begin juli verstuurd worden, in de vorm van een digitale mailing, aan circa 1.000 geadresseerden. De tweede nieuwsbrief zal in december verzonden worden. Hierbij willen wij u, als Zeeuwse ondernemer, de mogelijkheid bieden uw organisatie hierin te presenteren door middel van een redactionele vermelding.

De prijs voor een redactionele vermelding (inclusief één foto) in één nieuwsbrief bedraagt € 150,00 exclusief BTW. De prijs voor twee redactionele vermeldingen (juli en december) bedraagt € 250,00 exclusief BTW.

Graag vernemen wij vóór woensdag 25 juni of u gebruik wenst te maken van dit aanbod. Reageer snel want er zijn slechts tien plaatsen beschikbaar.

Beurs groepsmarkt

De Belgische verenigingen markt is een belangrijke, nog steeds groeiende markt voor het toerisme in Zeeland. Groepsarrangementen Zeeland probeert via diverse kanalen de talloze verenigingen te bereiken en onze mooie provincie onder hun aandacht te brengen. In mei hebben wij bijvoorbeeld weer drie succesvolle promotiereizen georganiseerd. En komend najaar zullen wij Zeeland vertegenwoordigen op een groepsbeurs.

Graag bieden wij u, als Zeeuwse ondernemer, hierbij de mogelijkheid om uw organisatie onder de aandacht van de beursbezoekers te brengen.

Travel to Holland

Op zaterdag 4 oktober 2014 vindt Travel to Holland (voorheen Travel! The Workshop) plaats in Antwerpen en Groepsarrangementen Zeeland is er ook dit jaar weer bij. Travel to Holland is de professionele workshop in België voor groepsreizen. Bezoekers van deze beurs zijn organisatoren van groepsreizen, reisleiders, touroperators en reisagenten.

De prijs om uw promotiemateriaal via Groepsarrangementen Zeeland te verspreiden op deze beurs is eenmalig € 200,00 exclusief BTW. Wij nemen graag 250 folders, brochures of andere leuke give aways voor u mee.

Graag vernemen wij vóór maandag 15 september 2014 of u gebruik wenst te maken van dit aanbod.

Wij hopen weer samen met u de mooiste locaties van Zeeland te kunnen laten zien!

Met vriendelijke groet,

Corinne Slotboom, Ingrid de Leeuw en Nicole Pattenier