Neeltje Jans (Advertorial)

Op avontuur bij Deltapark Neeltje Jans
Op het kruispunt van natuur en techniek vindt u Deltapark Neeltje Jans, middenin het dammencomplex van het voormalig werkeiland Neeltje Jans. U vindt hier een zeer uitgebreide tentoonstelling over de aanleg van de Deltawerken, film Ramp 1953 en de film over de bouw van de stormvloedkering. Deltapark biedt u als hoogtepunt van uw bezoek, exclusief gelegenheid het binnenste van een pijler, onder leiding van een deskundige gids of op eigen gelegenheid te bezoeken. Vanaf zomer 2015 opent de nieuwe indrukwekkende Delta Experience, waar u de zelf de brute kracht van het water ervaart.

Maar er is zoveel meer te beleven; scheep in voor een mini­cruise met de MS Christian B voor een zeehondentrip door het Nationaal Park de Oosterschelde en mogelijk ziet u zeehonden en zelfs bruinvissen. In het BlueReef Zeeland aquarium bewondert u het onderwaterleven van de Zeeuwse wateren en staat u oog in oog met stoere haaien in het grootste aquarium van Zeeland. De zeehonden­ en zeeleeuwen zorgen verder voor spetterende show en u ontmoet de reuzen van de oceaan in de walvisexpositie. Ook kinderen kunnen zich volop amuseren in het Aquapark met de nieuwste attractie Aquasplash, het outdoor waterparadijs.

Een bezoekje aan het restaurant voor een gezonde lunch of kop koffie maakt uw bezoek compleet. Wilt u meer weten, kijk voor het volledig programma op www.neeltjejans.nl

Advertorial