Natural High (Advertorial)

Actieve groepsuitjes op het strand
Bij Beachclub Natural High op de Brouwersdam kunt u 365 dagen per jaar terecht voor op maat gesneden actieve groepsuitjes. Vanuit het prachtige strandpaviljoen worden tal van sportieve maar toegankelijke strand- en wateractiviteiten aangeboden.

Activiteiten
U heeft de keuze verschillende activiteiten, die allen geschikt zijn voor jong en oud. Op het strand kunt u kiezen uit blokarten (strandzeilen), kitebuggyen, powerkiten, beachyoga, beachgolf of een spannende beachchallenge. Op (en in) het water kunnen we gaan suppen, raften, kajakken of voor de echte sportievelingen kitesurfen. Er is voor iedereen iets leuks te doen.

Programma op maat
Wij kunnen de dag geheel naar uw wens samenstellen waarbij elke combinatie van activiteiten mogelijk is. U kunt er voor kiezen om het programma af te stemmen op teambuilding, samenwerking, competitie of gewoon ongeremd plezier. Alles is mogelijk.
Heeft u specifieke wensen of voorstellen? Wij gaan de uitdaging graag aan!

Horeca mogelijkheden
Onze Beachclub heeft een prachtig uitgestrekt terras waar u heerlijk kunt bijkomen van de activiteiten en kunt genieten van uitstekende horeca-arrangementen. Wij bieden verschillende barbecues, lunch- en brunchbuffetten en drankarrangementen. In de koudere maanden kunt u plaats nemen in ons ruime en gezellige restaurant.

Advertorial