Movement Sports (Advertorial)

Actieve en uitdagende groepsuitjes op het strand! Bij Movement Sports kunt u voor veel meer terecht dan alleen surfles. Vanuit de beachclub en het bijbehorende terras is een prachtig uitzicht over het strand en de Oosterschelde. Hier organiseren wij een tal van sportieve maar voor ieder toegankelijke strand en water activiteiten.

Al onze activiteiten zijn geschikt voor jong en oud! Op het strand bieden wij diverse spelen aan als Shoot Out, Bumperball, Teambuilding games en diverse strandsporten. Op en rond het water verzorgen wij onder andere kitesurfles, windsurfles, suppen, waterblobben en skimboarden. Er is altijd voor iedereen wel iets te doen.

Programma op maat. Wij kunnen de dag geheel naar uw wensen samenstellen. Hierbij zijn combinaties van activiteiten evenals horecamogelijkheden bespreekbaar. Ook zorgt onze ligging aan vakantiepark ‘’Roompot Beach Resort’ ervoor dat we een eventuele overnachting bij het programma kunnen aanbieden. De programma’s zijn eenvoudig af te stemmen op het doel van uw bezoek, van nadruk op teambuilding tot competitie.

Horeca mogelijkheden. Onze beachclub heeft naast een eigen bar ook de mogelijkheden om maaltijden als ontbijt/lunch/avondeten te verzorgen voor de diverse groepen. Van high-tea tot complete strand BBQ proberen wij dit onderdeel bij ieders wensen aan te sluiten.

Advertorial