Het Badpaviljoen (Advertorial)

Het Badpaviljoen in Domburg dat in 1889 opende heeft een rijke historie. Een groot deel van het oude badpaviljoen is  bewaard gebleven en volledig gerestaureerd. Op zeer smaakvolle wijze is het nieuwbouwgedeelte tegen het gerestaureerde gedeelte aangebouwd. Hiermee heeft het Badpaviljoen de glorie en allure van de vorige eeuw teruggekregen.

In maart 2008 zijn Ferdie Dolk en Mirjam Joziasse vanuit het Middelburgse ‘Groot Paradys‘ (in 2006 bekroond met een Michelinster) in restaurant Het Badpaviljoen begonnen.
Het huidige concept van een goede keuken, verrassende wijnen, prettige service en een aangename ambiance heeft een breed scala aan gasten gebracht.
Samen met een geweldig team doet restaurant Het Badpaviljoen elke dag datgene wat nodig is om elke gast te doen terugkomen!

Groepen
In restaurant Het Badpaviljoen kan sinds 2012 ook getrouwd worden. Wij zijn een officiële trouwlocatie van de gemeente Veere. De trouwceremonie kan plaatsvinden in het restaurant, op het terras of in de Balzaal van Het Badpaviljoen.

Wij verzorgen recepties en lunches voor bruidsparen. Intieme diners voor kleine gezelschappen of grote huwelijks diners. Tevens verzorgen wij trouwfeesten.

Er zijn veel mogelijkheden die op de individuele wensen kunnen worden afgestemd.

Balzaal
Op de begane grond gelegen in het hart van het pand ligt de Balzaal van het Badpaviljoen. Deze zaal is prachtig gerestaureerd en in de oude staat hersteld. 
De Balzaal wordt gebruikt voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, trainingen en seminars, maar kan ook in combinatie met het restaurant gehuurd worden. Ook kunnen wij een privé receptie of diner verzorgen in de Balzaal.

Recepties
Afscheidsrecepties, familiebijeenkomsten, zakelijke borrels wij helpen u graag met de organisatie. Eveneens verzorgen wij condoleances voor kleine en grote gezelschappen. Hiervoor kan een gedeelte van het restaurant of het gehele restaurant gebruikt worden.
De balzaal en/of het terras zijn ook zeer geschikt voor alle soorten recepties en bijeenkomsten.

Wij kunnen voor uw gezelschap diverse warme en koude hapjes verzorgen, buffetten of walking-diners. Wij verzorgen recepties tot 400 personen.

Advertorial