Hampshire Hotel – Renesse (Advertorial)

Het hotel is rustig gelegen, grenzend aan het natuurgebied "De Kop van Schouwen" op 1800 meter van het Noordzee-strand en op 5 minuten afstand van de bruisende badplaats Renesse.
Strand, duinen, vroongronden, bossen en de voor Zeeland kenmerkende waterrijke natuurgebieden zijn in de omgeving ruim aanwezig. Niet alleen wandelen en fietsen, maar vele actieve (water-)sporten als paardrijden, surfen, duiken, zeilen, tennissen en golfen kunnen in de buurt beoefend worden.
Oude dorps- en stadskernen, het agrarische achterland en de imposante Deltawerken completeren het recreatieve aanbod op Schouwen-Duiveland.
Ons 3*** hotel biedt comfort voor zowel de zakelijke als toeristische gast en beschikt over alle faciliteiten en service die men van een 3*** hotel mag verwachten.
Ons hotel beschikt over 2 sfeervolle zalen die geschikt zijn voor zowel zakelijke bijeenkomsten als voor feesten en partijen.Het hotel is ook uitermate geschikt als locatie voor wandel- en fietsgroepen die de omgeving komen verkennen. U kunt verblijven in een van onze 48 hotelkamers en het restaurant voorziet u van uitstekende gerechten. Verblijf kan op basis van logies en ontbijt, maar ook halfpension en volpension behoort tot de mogelijkheden. Dit alles gecombineerd met vermaak en excursies, zorgt voor een onvergetelijk verblijf.

Wij hopen u snel een keer te mogen verwelkomen!

Advertorial