Ecco La Luna

Ecco La Luna

Teambuilding in de stad
In Spy School worden jullie vaardigheden als spionnen op de proef gesteld. Gewapend met een tablet krijgen de teams in een stad of locatie naar keuze een hele reeks spion- gerelateerde vragen en uitdagingen voorgeschoteld. Een oog voor detail, een fantastisch geheugen en de drang om de andere spionnen-teams net een stapje voor te zijn is essentieel in deze spannende teambuilding!

Deze teambuilding activiteit (2u) kan overal gespeeld worden, met of zonder begeleiding.
Bij de standalone-optie krijgen jullie de QR-code toegestuurd op jullie eigen tablet of smartphone en kunnen jullie zelfstandig het spel spelen in jullie stad naar keuze. Jullie gebruiken jullie smartphones als GPS die jullie doorheen de stad naar de verschillende opdrachten gidst.

Verlies de andere teams en de klok zeker niet uit het oog terwijl jullie de missies tot een goed trachten te brengen. Door gebruik te maken van de interactieve kaart en live scorebord dienen jullie via GPS naar de juiste plekken te gaan om foto en video-opdrachten, vragen en raadsels te activeren. De opdrachten zijn gericht op strategie, samenwerking en creativiteit. Dit spel is zowel indoor als outdoor mogelijk.

Meer informatie over deze, maar ook andere activiteiten vind je op www.eccolaluna.be