September

proef de smaak van zeeland!

Schrijvers deden er inspiratie op, schilders kwamen er tot bloei. De Zeeuwse steden en dorpen spreken nog steeds tot de verbeelding. Verruim je kijk op Zeeland met één van de cultuurhistorische arrangementen.

En bij een uitstapje hoort natuurlijk een lekker hapje eten. Zeeland is een paradijs voor iedereen die van lekker eten en drinken houdt. De zee, de akkers, de polders en de boomgaarden; overal zie je verse, smaakvolle producten. Ga ook  eens op zoek naar de oorsprong van een culinaire delicatesse; de Zeeuwse oester.

Zin in een smaakvol dagje uit? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wil je advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl

Het enige dat je zelf nog moet en doen is… genieten!
Welkom thuis bij de Zeeuwse Stromen

Met de Zeeuwse Stromen als gastvrije thuisbasis ver van huis raakt u geïnspireerd, kunt u heerlijk ontspannen en bijzonder actief zijn in Zeeland! Gelegen aan de duinen van Renesse, met het bruisende centrum op 750 meter afstand.

Lees verder >>>

 
Cultuur snuiven in Zierikzee

Met ruim 560 rijksmonumenten barst Zierikzee van de historie. Je dwaalt langs oude geveltjes, door smalle stadspoorten en over nostalgische bruggetjes. De basis van al dit schoon werd gelegd in de 13e en 14e eeuw. Dit én meer ontdek je tijdens het cultuurhistorisch arrangement met o.a. bezoek aan het Stadhuismuseum en ‘s Gravensteen.

Lees verder >>>

 
Klok'uus: uitdagende en ontspannende groepsactiviteiten

Bij Klok’uus worden bedrijven en groepen gastvrij ontvangen. Je kunt Lasergamen, Boerengolfen, en Solex- en buggytochten rijden. Er is een gezellig restaurant en terras voor een hapje en een drankje.  

Lees verder >>>

 
Zilt & Tropisch tegelijk

Deze dag ontdek je de twee mooiste werelden die Zeeland rijk is. Je bezoekt ‘De
Oesterij’ in het prachtige Yerseke en leert daar alles over schaal- en schelpdieren. Uiteraard mag je ook proeven. Dan reis je af naar de tropen en ontdekt de meest kleurrijke bloemen en dieren in dé overdekte mini jungle van Zeeland.

Lees verder >>>

 
Iedereen komt in VRIENDSCHAP

Vriendschap serveert vrolijk en (meestal) ontspannen lekker eten en drinken van eerlijke en mooie ingrediënten uit de regio. Alle dagen van de week werken wij eraan om iedereen zich thuis te laten voelen. 

Lees verder >>>

 
Doe eens een dagje Ons Buiten!

Kom tot rust in onze sauna & wellness, geniet van een drankje in ONSpaviljoen of ga op pad tijdens onze buitenactiviteiten. Voor de kinderen hebben we een avontuurlijke buitenspeeltuin én een binnenspeeltuin. 

Lees verder >>>

 
Beleef de streek van Roosevelt

Tijdens een culturele wandeling door Oud-Vossemeer neemt een gids je mee langs talloze bezienswaardigheden en het Roosevelt Informatiecentrum, die herinneren aan de roots van de familie Roosevelt. Ook een bezoek aan de streekproductenveiling en streekmuseum De Meestoof in Sint-Annaland ontbreekt deze dag niet. 

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl