September 2016

ONTSPAN TIJDENS EEN GROEPSUITJE!

Bij een gezellig uitstapje hoort een lekker hapje eten. In Zeeland wemelt het van de leuke adresjes. Ontdek de keuken geheimen van Bourgondische stadjes in Zeeuws-Vlaanderen of ga op zoek naar de oorsprong van een culinaire delicatesse als de Zeeuwse oesters. Deze arrangementen zijn goed voor een smaakvol dagje uit.

Schrijvers deden er inspiratie op, schilders kwamen er tot bloei. De Zeeuwse steden dorpjes spreken er nog steeds tot de verbeelding. Verruim uw kijk op Zeeland met één van deze cultuurhistorische arrangementen.

Bent u op zoek naar een compleet verzorgde groepsuitstap? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wenst u advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Welkom thuis bij de Zeeuwse Stromen

Hotel- en Congrescentrum de Zeeuwse Stromen, in Renesse,  verwelkomt je met een adembenemende natuur! Ons viersterrenhotel is gelegen aan de prachtige duinen en op loopafstand van het centrum. Een gastvrije thuisbasis om Zeeland  te beleven!

Lees verder >>>

 
Iedereen komt in VRIENDSCHAP

Vriendschap serveert vrolijk en (meestal) ontspannen lekker eten en drinken van eerlijke en mooie ingrediënten uit de regio. Alle dagen van de week werken wij eraan om iedereen zich thuis te laten voelen. 

Lees verder >>>

 
Sportcentrum Westerschouwen, voor uw groepsactiviteit op maat

Sportcentrum Westerschouwen heeft vele mogelijkheden voor grote groepen. Voor partijen, familieuitjes, recepties, feesten en meer. Het centrum beschikt over faciliteiten voor een modern sportcentrum!

Lees verder >>>

 
Doe eens een dagje Ons Buiten!

Kom tot rust in onze sauna & wellness, geniet van een drankje in ONSpaviljoen of ga op pad tijdens onze buitenactiviteiten. Voor de kindeen hebben we een avontuurlijke buitenspeeltuin én een binnenspeeltuin. 

Lees verder >>>

 
Sportief ontspannen op het Zeeuwse strand

Wat doet een sportief uitje met uw (sport)team, uw collega’s of uw werknemers? Natuurlijk bent u op zoek naar juist die ene leuke activiteit! Dan bent u bij Strandsport Zeeland aan het juiste adres.

Lees verder >>>

 
Bij ons bent u "More than welcome!"

Het Hampshire Hotel - Renesse is de ideale groepsaccommodatie om met elkaar een actief en ontspannen verblijf te beleven. Van teambuildingsopdrachten in het congrescentrum tot een actieve sessie op het strand: wij organiseren voor u de perfecte bijeenkomst.

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl