september 2015

Op zoek naar de leukste groepsuitjes?
 

Na een fijne zomer zijn de vakanties helaas weer afgelopen. Opgeladen gaan we weer aan de slag! Een goed moment om samen met uw collega’s vooruit te kijken om samen weer goede resultaten te gaan behalen. En waar kunt u dat beter doen dan in het veelzijdige Zeeland?

Wij denken graag met u mee tijdens het samenstellen van een passende teambuilding in het komende najaar. Wat dacht u van een uitje bij één van onze onderstaande partners? Of neem een kijkje op www.opstapinzeeland.nl voor meer inspiratie!

Uiteraard bieden wij ook een breed aanbod voor uitstappen met andere doeleinden, zoals bijvoorbeeld een culturele uitstap met uw vereniging of een gezellig familieweekend.

 
Dagje Ons Buiten  restaurant - sauna - buitenactiviteiten

Ben je op zoek naar een locatie voor een spetterend familiefeestje, jubileum, personeelsuitje, zakelijke bijeenkomst of bruiloft? Denk dan eens aan een Dagje Ons Buiten! 

Lees verder >>>

 
Beleef Deltapark Neeltje Jans!

Bij Deltapark Neeltje Jans ziet u alles over de Deltawerken, de watersnoodramp van 1953, zeedieren en het onderwaterleven van de Oosterschelde en Noordzee. 

Lees verder >>>

 
Welkom bij Groepshotel De Schouwsche Boer

Op slechts 700 meter van het strand ligt in een bosrijke omgeving ons sfeervolle viersterren groepshotel De Schouwsche Boer. Een ideale locatie voor een actief weekend met vrienden, familie, klas- of teamgenoten. 

Lees verder >>>

 
Kom zeilen op de Oosterschelde 

Een schipper zet graag zelf de koers uit. Heeft u er wel eens aan gedacht om uw medewerkers, uw team, klanten of vrienden hetzelfde bevrijdende gevoel te geven? Dat kan met SailForce | zeilevents. 

Lees verder >>>

 
Boerenhoeve Nieuwvliet: Gemoedelijke gezelligheid met sportieve ondertoon

Voor groepen van 10 -150 personen bieden wij de volgende groepsactiviteiten. 

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl