Oktober 2016

BELEEF DE HERFST IN ZEELAND!

In Zeeland zijn er talloze unieke mogelijkheden op of om het water of op het vasteland. Solex rijden, wijnproeven of op een herfstachtige dag de Oosterschelde afschuimen. Beleef de ultieme vrijheid van Zeeland! Geen zin om naar buiten te gaan? Er zijn ook voldoende arrangementen met binnen activiteiten waar u lekker warm van blijft.

Zeeland kent vele karakteristieke steden en dorpen met elk unieke bezienswaardigheden. Tijdens een stadswandeling neemt een gids u mee op verkenningstocht en laat de historie herleven.

Bent u op zoek naar de perfecte groepsuitstap? Kijk dan op www.opstapinzeeland.nl voor de nodige inspiratie! Wenst u advies op maat? Neem dan contact met ons op via +31(0)118-569177 of groepen@vvvzeeland.nl.

Wij helpen u ook dit seizoen weer graag met het organiseren van uw groepsuitstap in Zeeland!

Haveninformatiecentrum Portaal van Vlaanderen: indrukwekkend en leerzaam

Terneuzen, 3e havenstad van Nederland, de toegangspoort tot de industriële bedrijvigheid tot diep in Belgisch Vlaanderen. Een rondleiding over de sluizen, uitzicht van de radartoren, rondvaart en zeeschepen (bijna) aanraken. 

Lees verder >>>

 
Ontdek de perfecte groepsaccommodatie

Bij een verblijf op Recreatiepark Klaverweide ontkomt u niet aan die heerlijke strandwandeling waar u al zo lang naar uit kijkt. Hier waait u heerlijk uit en grote kans dat u zeehonden spot! 

Lees verder >>>

 
Strike bij Bowling Goes!

Bowlingarrangementen met verschillende mogelijkheden als; Funcooking, Kinderparty's, Diners op maat, Bufetten, Schoolarrangementen, Jeugd- en familiearrangementen. Alles is mogelijk bij Bowling Goes!

Lees verder >>>

 
Wijnproeven en genieten bij De Kleine Schorre

Altijd al meer willen weten over het groeiproces van de druif, het bottelingsproces van de wijn of wilt u gewoon lekker proeven wat Zeeland te bieden heeft? Bij Wijnhoeve De Kleine Schorre kunt u al uw vragen kwijt over wijnen en natuurlijk uitgebreid de wijnen proberen. 

Lees verder >>>

 
Ontdek de Stallandse schoonheid

Vanuit café An de Sloove organiseren wij allerlei activiteiten in de combinatie van actieve bezigheid aangevuld met gezellig eten. Dit kan een solextocht of natte laarzentocht zijn, maar ook genieten van de Oosterschelde op een zeilboot is mogelijk.

Lees verder >>>

 
Happy teambuilding Zeeland

Op prachtige, adembenemende locaties in Zeeland heeft Be Happy Events voor u de meest geweldige team building activiteiten. Beleef onze Zeeuwse Expeditie Games, waarbij verschillende spellen worden gespeeld om een goede band op te bouwen met vrienden of collega’s.

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl