oktober 2015

Op zoek naar de leukste groepsuitjes?
 

In september is het oesterseizoen officieel geopend. We kunnen weer genieten van de zilte smaak van authentieke Zeeuwse oesters. Die smaken het best wanneer je ze in goed gezelschap eet. Dat komt mooi uit, want in Yerseke organiseren wij voor u en uw collega’s groepsuitjes rond deze zalig zilte schelpdieren. Daarbij hoort u alle achtergronden over de oester- (en mossel)teelt, bezoekt u de oesterputten en kunt u uiteraard ook Zeeuwse oesters proeven.

Naast uitjes in Yerseke organiseert Groepsarrangementen Zeeland nog talloze andere smakelijke uitjes in Zeeland. Of het nu gaat om een culinaire wandeling of een kookworkshop, Zeeland biedt u eindeloos veel mogelijkheden. Neem een kijkje op www.opstapinzeeland.nl en laat u inspireren.

Aanvullend hierop vindt u in deze nieuwsbrief diverse tips van onze partners voor een geslaagd uitje in Zeeland. Ook zij bieden u unieke mogelijkheden om van Zeeland te proeven en te genieten!

 
Luxe avontuurlijke vaartochten met Rederij Denick

Rondvaarten en partycruises over het Veerse-Grevelingenmeer,Wester-Oosterschelde of b.v. richting Gent of Antwerpen. Op een van onze Luxe passagiersschepen met uitgebreide keuken vanaf 10 tot 200 personen.

Lees verder >>>

 
Kroon op Renesse!

Het Hampshire ArcHotel Zeeland is rustig gelegen, grenzend aan het natuurgebied "De Kop van Schouwen" op 1800 meter van het Noordzee-strand en op 5 minuten afstand van de bruisende badplaats Renesse.

Lees verder >>>

 
Mooie groepsaccommodaties aan zee

Heeft u tijdens uw speurtocht naar leuke spots en activiteiten in Zeeland een leuk aanbod gevonden? Dan kan een bijpassende groepsaccommodatie aan zee natuurlijk niet ontbreken!

Lees verder >>>

 
Zeeuwse Zilte Zaligheden in Zierikzee

Zodra u bij ‘De Proeverij’ binnenstapt, komt u terecht in een bourgondische wereld vol smaak en nostalgie. Het is niet toevallig dat het familiebedrijf is gevestigd midden in het traditionele en historische stadscentrum van Zierikzee. 

Lees verder >>>

 

      

 


Groepsarrangementen Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-569177
E groepen@vvvzeeland.nl
ZeeYou Congresbureau Zeeland
Postbus 8
4357 ZG Domburg
T 0118-715325
E info@zeeyou.nl